Сучасне хірургічне лікування в Тернополі (новини компаній)

Сучасне хірургічне лікування в Тернополі (новини компаній)

Перша зустріч важлива як для пацієнта , так і для лікаря. Справжній хірург- це та людина якій не страшно довірити своє здоров`я та життя. Такий лікар повинен робити кожну операцію руками, розумом і серцем,  використовуючи при цьому всі накопичені знання та досвід.

Тому давайте знайомитись…

Я– Кохан Роман Степанович,кандидат медичних наук, лікар–хірург вищої категорії «КНП ТМКЛ  2».

У травні 2012 року отримав диплом з відзнакою за спеціальністю «Лікувальна справа» та здобув кваліфікацію лікаря.

Інтернатуру за спеціальністю « Хірургія» проходив на базі Тернопільської комунальної лікарні №2,отримав сертифікат спеціаліста.

У 2017 році закінчив клінічну ординатуру  за спеціальністю «Хірургія».

У 2018 році присвоєно вищу кваліфікаційну категорію за  спеціальністю-хірургія.

В цьому ж році отримав диплом кандидата медичних наук за спеціальністю «Хірургія» та сертифікат спеціаліста по пластичній хірургії.

З 2012 року по даний час працюю лікарем-хірургом у хірургічному відділенні стаціонару та поліклініки КНП»Тернопільська комунальна міська лікарня №2».несу ургентні та холодні чергування.

За  останній рік виконав близько 2000 планових та ургентних операцій.

Чим я можу допомогти?

Отже,ось список операцій, які ми з моїми колегами виконуємо:

Герніопластика - це операція з приводу грижі передньої черевної стінки будь-якої локації: пахової, пупкової,стегнової,білої лінії живота, післяопераційної з використанням  сіток;

Ліквідація діастазу;

Лапароскопічні операції –жовчево-камяна хвороба,апендицит, діафрагмальна грижа,  злукова хвороба.

Лікування варикозної хвороби  за допомогою  класичної сафенектомії , мініфлебектомії за Мюллером, склеротерапії, ендовенозної лазерної коагуляції(ЕВЛК), радіочастотної абляції (РЧА).

Лікування проктологічних захворювань, в тому числі геморою,тромбозу гемороїдальних вузлів,анальної тріщини, парапроктиту, куприкових ходів,поліпів.

Операції спрямовані на корекцію фігури:

Ліпосакція та ліпофілінг, інші операції, спрямовані на ліквідацію надмірної ваги;

Мастопексія (підтяжка грудей);

Абдомінопластика(підтяжка живота, яка відновить ослаблений мязево-зв’язковий комплекс,позбавить від надлишку шкіри після вагітності ,або схуднення,поверне йому привабливий вигляд);

Амбулаторні хірургічні втручання (видалення атером,ліпом, гігром, папілом та інших утворів);

Пункційне дренування утворів черевної порожнини під контролем УЗД,  тощо…

Вперше в Тернопільській області започаткував пластичну хірургію, новітні та найсучасніші способи та методи оперативних втручань, що стосуються ожиріння та корекції фігури. В своїй роботі керуюсь лише сучасними протоколами діагностики та лікування.

Нехай мрія стане реальністю!!!

Всі бажаючі можуть до мене записатись на консультацію в соціальних мережах

Фейсбук - «Сучасне хірургічне лікування в Тернополі»

та за номером телефону : +38 093 452 67 94

Кохан Роман Степанович 

К.м.н.,лікар-хірург вищої категорії,КНП «Тернопільська комунальна міська лікарня №2

 

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up