Вінницька ІТ-Академія розпочинає набір абітурієнтів 2020. (новини компаній)

Вінницька ІТ-Академія розпочинає набір абітурієнтів 2020. (новини компаній)

Школа закінчилась, 11 років промайнули і перед випускниками “стеляться доріжки” у дорослий світ. Від вибору цієї дороги залежить усе подальше життя. Звісно ж усі мріють, щоб у них було гарне майбутнє: улюблена робота, яка є завжди (!навіть в умовах кризи), комфортні умови праці, швидка та успішна кар’єра, висока заробітна плата, забезпечене життя для себе, сім’ї та рідних, можливість подорожувати і побачити світ разом з друзями. Яка сфера гарантує все це?

Спеціалісти з ІТ технологій - затребувані робітники у всьому світі. Це надзвичайно широкий світ: програмісти, тестувальники, веб-дизайнери, проджект менеджери... Вінницька ІТ-Академія навчає за всіма спеціалізаціями, на які є попит на ринку праці. Є можливість обрати той напрямок, який імпонує найбільше. Заняття проводять викладачі-практики, що мають бажання ділитись та передавати власний досвід новому поколінню айтішників. Менше 20% теорії, решта практика - це та формула, яка дає результата - гарантоване працевлаштування.  Закінчивши навчання уже через 1-1,5 роки чекає робота за спеціальністю.  

Програміст. Це категорія спеціалістів, що розробляють алгоритми та програми для технологій. Звідси й походить назва – programmer. Ця робота чудово підійде тим у кого є аналітичне мислення, вміння пристосовуватися до змін, витривалий та терплячий, бажання працювати в команді. Цю роботу не назвеш рутинною, адже вам доведеться реалізовувати виконання тих чи інших бізнес-задач за допомогою коду. Вінницька ІТ-Академія готує програмістів за тими мовами та напрямами, які є найбільш популярними.  

Тестувальник. QA Engineer - це спеціаліст із забезпечення якості, робота якого спрямована на поліпшення процесу розробки ПЗ (програмного забезпечення), запобігання дефектів і виявлення помилок в роботі продукту. Тестувальник розвиває в собі навик дивитися на систему з різних, абсолютно непередбачуваних сторін. Професія тестувальника ідеально підійде відповідальним, уважним людям, які надають значення деталям, відрізняються старанністю і трохи «страждають» перфекціонізмом. У Вінницькій ІТ-Академії є можливість навчатись на ручного та автоматизованого тестувальника.
Веб-дизайнер. Цей спеціаліст створює зовнішній вигляд майбутнього сайту. Визначає, де і які елементи будуть розташовані, як вони будуть оформлені, яким чином на екрані комп'ютера (ноутбуку, телефону) буде відображатися взаємодія користувача з елементами сайту. Для веб-дизайнера важливо поєднати дві сторони: зручність для користувача та "красу". Як і у будь-якій професії необхідно мати певний набір якостей для того щоб стати професійним веб-дизайнером: креативність, уважність, посидючість, хороший естетичний і художній смак, ретельність та систематичність в роботі, аналітичне мислення. За період навчання у Вінницькій ІТ-Академії студенти заповнюють своє портфоліо висококваліфікованими роботами, показавши які, легко влаштуватись на роботу.

Проджект менеджер (PM). Головне завдання PM-ма – довести бажання замовника до реалізації у вказаний термін, використовуючи наявні ресурси. Тобто Project Manager має виконувати проектування і розстановку пріоритетів, планування виконання завдань, контроль, комунікацію, а також оперативне вирішення проблем. Головні якості PM'а - це добре знання предметної області бізнесу, лідерські якості, досвід роботи з людьми, навички презентацій і переконання, вміння домовлятися і враховувати інтереси різних груп людей, здатність ввічливо і зрозуміло викладати думки на багатьох мовах, а також вміння збирати загальну картину по розрізненим фактами. 

Всі випускники ІТ-Академії гарантовано знаходять роботу. Крім того, можна працювати в Україні та нікуди не тікати з домівки, де рідні та друзі. Дайте шанс собі на світле майбутнє. Навчання без хабарів, оцінок, спрямованість на результат у дружній атмосфері із викладачами-практиками та у мотивованому середовищі однодумців. Все це чекає на вас у Вінницькій ІТ-Академії. Обирайте те, що вам найбільше подобається і ким ви себе бачите у майбутньому та реєструйтесь в нові групи https://ita.in.ua/ 

Прес-служба Вінницької ІТ-Академії

Веб-сайт: ita.in.ua

e-mail: [email protected]
Тел.: (067) 431-19-21

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up