Волонтерам Майдану міськрада подякувала грамотами

Волонтерам Майдану міськрада подякувала грамотами
Тернопільські студенти цілодобово контролювали роботу на блокпостах. Відтак їх нагородили у міськраді грамотами 12 березня.

- Ці безсонні ночі запам’ятаються мені надовго, - каже один з волонтерів Віталій Дембіцький. - Так приємно було відчувати себе корисним. Нам дзвонили з блокпостів у разі проблем. Ми слідкували за доставкою дров,їжі, за справністю автомобілів, шукали заміну черговим. Знали, що від цього залежить безпека у місті. Тому кожен працював на всі 100 відсотків.

Серед найактивніших волонтерів відзначили окрім Віталія Дембіцького, ще Василя Томчишина, Ігоря Білика, Олега Наворинського, Андрія Луцика, Богдана Гіщинського. Також активну участь брали і дві дівчини - Юлія Вербовська та Юлія Стасюк.

- Мене приємно дивувало, коли в загони громадської охорони приходили записуватись дівчата і люди літнього віку, - каже Юлія Стасюк. - Також, не можливо забути, як в Штаб громадської охорони порядку зайшов чоловік років 40 - 45 . Запитуємо його, чи він, як і більшість прохожих, хоче записатися в охорону громадського порядку. Чоловік дивиться прямо в очі, в повністю розпачливому погляді видніються сльози. Він сказав, що стояв біля хлопця зі Збаража в Києві, у той момент, коли його застрелили. Чоловік ридав, як мала дитина. Наостанок сказав, що їде назад у Київ, не може повертатись додому. Після таких моментів хотілось ще більш активніше допомагати.
 

Відео дня
> {photo_gallery id=3794|}

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля за 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up