Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості

Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості

У Тернополі шукають водіїв, продавців, кухарів та інші спеціальності. Більшість вакансій — із зарплатнею вище середньої в області

Місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості пропонують шукачам роботи більше 1,4 тис. вакансій від роботодавців регіону. З них, кожна п’ята - із заробітною платою вищою від середньої по області.

Найбільша потреба у працівниках є на підприємствах переробної промисловості, в торгівлі, у сферах охорони здоров'я та надання соціальної допомоги, транспорту, освіти.

У топ 10 вакансій області увійшли: водій, продавець, кухар, підсобний робітник, швачка, медсестра, бухгалтер, вантажник, листоноша, лікар.

Відео дня

У топі професій за розміром зарплати

40-45 тис. грн — слюсар-електрик з ремонту електроустаткування, головний бухгалтер;

35 тис. грн — водій автотранспортних засобів;

30-32,4 тис. грн — інженер-конструктор, торгпредставник, шеф-кухар, кухар, начальник виробничої лабораторії, заступник директора;

26-28 тис. грн — оператор лінії у виробництві харчової продукції (м'ясних продуктів), монтажник устаткування зв’язку, дробильник (збагачування, агломерація й брикетування), менеджер із зовнішньоекономічної діяльності.

Загалом зарплата залежить від виконуваних обов’язків та кваліфікації.

За детальнішою інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості, в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) або за тел. «гарячої лінії» - (063) 5765756.

Зауважимо, що подати або знайти вакансію можна через сервіси:

 Нагадаємо, раніше ми публікували Актуальні вакансії тижня, станом на 10 квітня. У цьому огляді ви знайдете короткі оголошення від місцевих бізнесів та компаній, відсортовані за затребуваними посадами в алфавітному порядку, щоб ви могли швидко знайти те, що вас цікавить. Тут ви дізнаєтеся, кого запрошують на роботу в нашому регіоні, а також про вимоги до кандидатів. Не зволікайте і зв'язуйтесь з роботодавцями, щоб дізнатися додаткову інформацію або запропонувати свої послуги.

Поспішайте, вже завтра ви можете приступити до роботи та реалізувати свої можливості!

Читайте також: 

Які вакансії для людей з інвалідністю пропонують роботодавці області і скільки готові платити?

Тернопільський центр надання соціальних послуг отримав засоби реабілітації

У Тернополі діє виставка про людей з інвалідністю із трьох областей

 

Коментарі (7)
  • Вадим Лях

    Нічого доброго в центрі не надають і хай не брешуть. Мені пропонували тричі йти в комунальники або в рятувальники на стані, бо бач ви переселенець і нічого доброго ви не зробите
  • вася бик

    Розігнати ту богадільню, ніякого з них толку, тільки бюджет проїдають
  • Наталя Гупало

    Влада вся тримається на чорній брехні. Брешуть і законно крадуть. Поробили собі закони ще танті депутати а ті дописують   закони для себе  а для простих тільки відповідальність і кістка навіть  гірша ніж для провладних псів. Як зарплата 150 або і менше. Пенсії 50зелених. Для своїх єлітних псів тратять більше.
  • Василь

    Шото за брихуни і таку зарплату пишуть

keyboard_arrow_up