Бургер чи яблуко - ось в чому питання

Бургер чи яблуко - ось в чому питання
Тетяна Шило, Школа молодого журналіста

Коли настає пора обіду, на вулицях міста можна побачити молодь, яка на ходу перекушує чимось – одні обирають гамбургери чи паніні, інші – жують банан або яблуко. А як правильно - обрати апетитний,  висококалорійний  та малокорисний    бургер, чи, може, все -таки  зупинити свій вибір на низькокалорійному  яблуці,що збагатить нас великою кількістю вітамінів.  

Я, не задумуючись,  оберу яблуко, банан  та інші фрукти. Однак у наш час існує стереотип,  якщо в компанії більшість друзів купує бургер, картоплю фрі,  то мало хто обере як виняток яблуко, грушу чи банан?

Коли подруга мене запросила погуляти з її новою компанією, я відверто скажу, що я була шокована після прогулянки з ними! Усі купували паніні,а одна дівчина придбала яблуко з бананом. А вони сказали фразу,яка мене вбила-«Ну ти завжди,як біла ворона». А в чому проблема? Кому заважає те, що дівчина дотримується здорового способу життя, не слідує стереотипам та має власну думку? У багатьох в житті може трапитись схожа ситуація,але подумайте, чи варте хвилинне задоволення майбутніх проблем із здоров'ям?

Відео дня

 Для сучасної людини характерним є «індустріальне» харчування, тобто харчування їжею, в якій багато насичених жирів, трансжирів, цукру, харчових добавок та солі. Всі хочуть бути здоровими. Але часто замість здорової їжі вживають шкідливі та калорійні продукти.

Для чого? Щоб не відрізнятися та слідувати стереотипам. Воно того не варте. Яблуко може підняти рівень  твого здоров'я,але ніяк не бургер.

Зараз наведу вам корисні властивості яблук (взявши, як вам здається, банальну та не цікаву для вас  інформацію з Інтернету).

• Яблука чудово зміцнюють нашу імунну систему.
• А ще - яблука джерело вітамінів: А, С, вітамінів групи В, пектину, магнію, заліза, калію, марганцю.
• Яблука регулюють рівень цукру в нашій крові.
• Знижують рівень холестерину в крові.
• Яблука - це прекрасний засіб як при анемії, так і для профілактики анемії.
• Корисні яблука для серця, знижують ризик розвитку серцевих захворювань.
• Яблука містять багато клітковини, тому корисні для роботи шлунково-кишкового тракту.

А які корисні властивості в бургера? Лише те, що ти обереш його,бо так роблять твої друзі, а більше нічого корисного в ньому немає.

А що обереш ти ?

Коментарі (1)
  • Анонім

    одна проблема - з"ївши навіть 5 яблук нараз - через 10 хв почуваєшся голодним і сидиш на роботі, ковтаєш слинку)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:36 Волонтерка Христина Феціца розповіла, чому складає депутатські повноваження 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 млн грн Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up