У Тернополі збільшать кількість транспорту до міських кладовищ на період поминальних днів

У Тернополі збільшать кількість транспорту до міських кладовищ на період поминальних днів

У поминальні дні посилять контроль за дотриманням водіями затверджених розкладів руху на автобусних маршрутах.

Для того, щоб жителі Тернополя могли відвідати та впорядкувати могили рідних і близьких, з 25 по 31 жовтня призначені додаткові рейси громадського транспорту до міських кладовищ.

Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Зокрема, рейси до кладовища у с.Підгороднє в ці дні здійснюються у парні дні тижня парними, у непарні — непарними випусками автобусів на маршрутах №11 та №27.

Відео дня

1 листопада курсуватимуть усі рейси автобусів №№1А, 11, 27 до міського кладовища в с. Підгороднє, відповідно до  розкладів руху робочого дня.

Щодо кладовища на Львівській трасі, що біля села Довжанка, то 1 листопада також буде функціонувати впродовж дня автобусний маршрут №32 двома автобусами, відповідно до потреб пасажиропотоку.

У поминальні дні посилять контроль за дотриманням водіями затверджених розкладів руху на автобусних маршрутах №№1А, 5, 5А, 8, 11, 18, 27, 31, 32 і тролейбусному маршруті №8 та забезпечать роботу максимальної кількості транспорту на цих маршрутах відповідно до розкладу руху робочого дня. 

Нагадаємо, що з 7 жовтня запрацювали обмеження, які стосуються так званого «акустичного насилля» пасажирів громадського транспорту. Тепер в транспорті заборонено відтворювати музику, фільми, аудіорекламу, тощо.

 Читайте також:

У маршруті тролейбуса №7 відбулися зміни: як курсуватиме

Заборона на музику у громадському транспорті: ми перевірили, чи дотримуються у Тернополі

Чи легко скористатися громадським транспортом Тернополя під час тривоги – Ми перевірили

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up