Як працюватимуть служби таксі і громадський транспорт на новорічні свята. Чи зросте вартість проїзду?

Як працюватимуть служби таксі і громадський транспорт на новорічні свята. Чи зросте вартість проїзду?
  • Тернопільські служби таксі та громадський транспорт традиційно працюватимуть у новорічну ніч і у святкові дні.

  • У які години курсуватимуть і скільки вартуватиме проїзд – з’ясував журналіст «20 хвилин».

Громадський транспорт у місті курсуватиме у новорічну ніч до четвертої години ранку, таксі – цілодобово. Більше у нашому матеріалі.

Як працюватимуть служби таксі

У більшості тернопільських служб таксі поки не знають, якою буде вартість проїзду і чи зміниться вона. Однак автівки вночі курсуватимуть, запевняють диспетчери.

«Пілот»

Директор служби таксі «Пілот» Микола Корендій розповів, що вартість проїзду, швидше за все, зміниться, однак остаточно про це він зможе сказати лише 31 грудня.

Відео дня

– Ми будемо відштовхуватися від ситуації на ринку і пропозицій конкурентів, – каже він. – Етап обговорення ще не пройшов. Щодо кількості транспорту, на ліній буде 60-65 відсотків. Працюватимемо всю ніч. Хоча з упевненістю можу сказати, що попит точно буде більшим за пропозицію.

Замовити таксі «Пілот»: 096-286-68-22.

Таксі «Тернопіль»

Маркетолог служби таксі «Тернопіль» Ірина Чернова пояснила, що ціна проїзду в новорічну ніч підвищиться, однак на скільки саме поки сказати не готова.

– Підвищення вартості проїзду буде несуттєвим, – каже пані Чернова. – Викликати автомобіль можна буде цілодобово, з цим проблем не виникне. Одиниць транспорту буде більше, наскільки, поки сказати не можу. 

Замовити таксі «Тернопіль»: 549.

«Оптимальне»

Диспетчерка таксі «Оптимальне» розповіла, що автомобілі у новорічну ніч,  на святвечір та Різдво курсуватимуть, однак чи зміниться тариф, поки не може сказати. Точна інформація буде відома пізніше.

Замовити таксі «Оптимальне»: 579.

«Вікторія»

У даній службі таксі також поки не можуть сказати щодо вартості проїзду і чи зросте вона взагалі. Однак в новорічну ніч автівки курсуватимуть.

– Нам поки нічого ще не говорили щодо вартості проїзду, – відповіла диспетчерка.

Замовити таксі «Вікторія»: 067-943-08-08; 050-043-08-08; 067-477-98-98.

«ЕКО ТАКСІ»

Диспетчерка служби «ЕКО ТАКСІ» пояснила, що працювати у Новорічну ніч, на святвечір та Різдво водії будуть.

– Працювати будемо як і працюємо, у нас нема такого, щоб вночі водій з’їхав з лінії. Щодо тарифу, поки сказати не можу. Все залежатиме від конкурентів, який встановлять вони, – каже диспетчерка.

Замовити «ЕКО ТАКСІ»: 7737.

Як курсуватиме громадський транспорт?

Ми поспілкувалися з директором КП «Тернопільелектротранс» Андрієм Мастюхом. Він розповів, що в новорічну ніч до четвертої години ранку точно курсуватимуть два тролейбуси №11. 

– Як решта транспорту працюватиме, поки сказати не готовий, – каже пан Мастюз.

У прес-службі Тернопільської міськради пояснили, що на кожному з автобусних маршрутів №13, 15, 16, 18, 19, 22, 27, 35 в новорічну ніч працюватиме по одній одиниці транспорту

– Наразі можу сказати, що транспорт курсуватиме до четвертої ранку. Два тролейбуси №11 будуть святково оздоблені, – пояснює речниця міськради Лілія Близнюк.

1, 6 та 7 січня міський громадський транспорт курсуватиме відповідно до затверджених маршрутів руху.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up