Субсидії у 2019-му: хто отримає пільги і кому кошти скидатимуть на банківські рахунки (запис прямої трансляції)

Субсидії у 2019-му: хто отримає пільги і кому кошти скидатимуть на банківські рахунки (запис прямої трансляції)
  • Кількість отримувачів субсидій у Тернополі в минулому році суттєво скоротилася. "Закручування гайок" для населення триває.
  • Про те, хто зможе отримати пільги на оплату житлово-комунальних послуг у 2019-му та що таке монетизація субсидій, поговоримо під час прямого ефіру на сайті "20 хвилин" у п’ятницю, 18 січня. 

Нагадаємо, що з травня 2017-го року ввели нові правила призначення житлових субсидій. Уряд знизив для сімей граничні рівні споживання газу та електроенергії, що виділяються на опалення. Через це більша частина тернополян автоматично втратили право на призначення субсидії. А в 2019-му субсидії взагалі планують монетизувати. У Мінсоцполітики зазначили, що на кожного отримувача субсидій буде відкрито рахунок  у банку, куди зараховуватимуть кошти на сплату житлово-комунальних послуг.

Скільки тернополян отримуватимуть пільги у 2019-му році, чи вріжуть норми споживання електроенергії та газу, які ще зміни чекають на нас, поговоримо під час онлайн-чату.

Початок трансляції – о 14.15 на сайті "20 хвилин".

Відео дня

У коментарях до цього тексту може ставити питання гостям ефіру. Нецензурну лексику та образливі слова видалятиме модератор сайту.

 

 

Коментарі (4)
  • Лакі

    Чоловік прописаний окремо. По місцю прописки на субсидію не претендує. У мене зарплатня 3600 грн. У чоловіка - 4000 грн. У субсидії нам відмовлено. Компослуги становлять 2500 грн. Чому відмовлено, навіть з зарплатою чоло
    віка при загальному доході 7600грн заплатити 2500 грн лише за компослуги - це нонсенс.
  • Марина

    На двох із чоловіком у нас прибуток - 12 тисяч. За комунальні послуги цього місяця маємо заплатити 3 тисячі, тобто 25% доходу. У субсидії нам відмовили. Чи правильно це?
  • Юлія Олегівна

    Що це за ноу-хау з рахунками? Як відбуватиметься монетизація пільг?
  • marijka

    Поясніть як має сплачуватись обов'язкова плата, якщо спожито менше встановленої норми. Наприклад, відповідно до нарахованих субсидій, я маю споживати 240 куб.м. газу. За грудень я витратила 180 куб.м газу. Чи зменшується розмір субсидії, якщо спожито менше? І яка в такому випадку має бути обов'язкова плата? Бо Тернопільміськгаз нарахував повну суму субсидій (як при розрахунку на 240 куб.м), а решту маю сплатити я - чи правильно це, бо роз'яснення досить різні дають щодо цього.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up