Отримання та заміна водійського посвідчення: де, як і за скільки? (ЗАПИС ПРЯМОЇ ТРАНСЛЯЦІЇ)

Отримання та заміна водійського посвідчення: де, як і за скільки? (ЗАПИС ПРЯМОЇ ТРАНСЛЯЦІЇ)

Як отримати водійське посвідчення? Які зміни чекають на тернополян цього року? Які автошколи в Тернополі мають гарну репутацію та які краще уникати? Відповіді на ці та інші питання – під час прямого ефіру у п’ятницю, 4 вересня.

Під час онлайн-чату ви дізнаєтесь про всі нюанси, пов’язані з видачею водійських посвідчень.  Поговоримо про нові впровадження, спрямовані на скорочення терміну дії документів, а також розкажемо про те, куди звертатись, якщо водійське посвідчення втрачене чи вкрадене.

Окрім того, прозвучать відповіді на питання стосовно нових тестів ПДР. Нагадаємо, що журналісти «RIA плюс» протестували майже 30 водіїв. Лише двоє з них пройшли тестування з першого разу.

Початок прямого ефіру - о 16.00.

Відео дня

У коментарях до цього тексту ви можете лишати свої питання на дану тему. Також можете ділитись досвідом отримання водійського посвідчення.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Роман

    Маю таке запитання: у мене є ДІЙСНЕ (НЕ ПРОСРОЧЕНЕ) посвідчення водія, проте більше як рік не сидів за кермом, хотів поновити свої навики, щоб не потріапити в халепу. Звернувся в автошколу по вул.Польового. Мені кажуть, дійсно, що у нас є така послуга: "Підвищення водійської майстерності", але вам потрібно надати, і починається медичні довідки встановленого взірця, а саме довідки, які необхідно брати в психіатра і проходити медогляд, тобто АНАЛОГІЧНІ довідки, які необхідно для здачі на водійське посвідчення. Я кажу ви напевно мене не правильно злозуміли, у мене є водійське посвідчення я 5-ть років назад тільки здавав ... Але мені, то ви не розумієте. Кажуть такий порядок.
    Чи дійсно це так? І якщо це дійсно чи робить будь-хто якісь "рухи", щоб змінити такі нікому незрозумілі і не потрібні порядки ?

    Oleg Kolisnyk reply Роман

    Потрібно було підійти до інструкторів з водіння і з ними домовлятися про водійське навчання. А так якщо по закону то кожен водій чи учень автошколи повинен мати дійсну медичну довідку. А її термін 2 роки. Просто ніхто з непрофісійних водіїв не поновлює цієї довідки бо ніхто не перевіряє це тому що як я зрозумів за це не передбачена ніяка відповідальність. Офіційно в автошколі мусіли казати так як по закону.

    jkfhdaf reply Роман

    щоб поновити навики, краще поїхати на 5км, з кимось в кого навики хороші.. і там поновоити, а гроші які потрібно давати в автошколу, краще витратити на пальне. По правилах поновоити навики то проходити безкоштовний тест на сайті http://pdr.hsc.gov.ua/test-pdd/uk/

    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Avto/otrimannya-ta-zamina-vodiyskogo-posvidchennya-de-yak-i-za-skilki-stavt-10624669.html

  • Мирослав

    Хто відповідає за водіїв-невдах, які ні їздити не вміють, ні паркуваися? Чи маєш права, то тобі вседозволено?
  • Мирослав

    {nj dsl
  • Мирослав

    Як контролюють порушення, які допускають у автошколах? Чи перевіряють випадки корупції?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up