"20 років їжджу авто Тернополем і такого не було": чому в Тернополі постійні затори

"20 років їжджу авто Тернополем і такого не було": чому в Тернополі постійні затори
  • Тернополяни щоранку скаржаться на "тягучки". Мовляв, на роботу чез це зранку доїхати вчасно практично неможливо. 
  • 12 вересня вранці затори були на Тарнавського, Збаразькій, Руській та біля Гаївського мосту. 

- У Тернополі страшні затори. Я пів години їхала від "Універсаму" до "шостого", - повідомила тернополянка пані Мар'яна. - Я 20 років авто їжджу містом і такого ще не було. Думаю, це пов'язано із новим кільцем, яке встановили за мостом на Крушельницької. "Тягучки" по місту є щоранку. Що з цим робити. 

Тернополяни повідомляють про затори біля 11-ї школи та на Руській. Також важко проїхати і через Гаївський міст та об'їзну. 

- Від автоскла Гаївський міст можна нормально проїхати, а от від "Східного" - тягучка, - пише у соцмережах тернополянин Костянтин. 

Відео дня

Якщо у вашому маршруті є вулиця Микулинецька - також варто розраховувати на затримки. Як повідомляють водії вона "стоїть". 

- Почався навчальний рік,збільшилася кількість транспортних засобів на дорогах у всіх міста з 8 до 10 ранку, - коментують у прес-службі патрульної поліції в Тернопільській області. - Сказати точну причину заторів - складно. Треба врахувати, що з кожним роком кількість автомобілів на дорогах лише збільшується, наше місто - не виключення.

Щодо ситуації на Гаївському мості, то за інформацією патрульних, смуги для руху не змінювали. Рух залишається таким, як був.

Якщо ви маєте інформацію про затори у місті - залишайте назву вулиці у коментарях. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (19)
  • Єгорич

    Тернополю потрібна об'їзна.
  • Роман

    не знаю, як то мені вдалось закінчити школу, щоб батьки не везли мене до неї??? то хіба таке можливо??? а! я забув - я ж ходив у ту школу що біля дому - бо в ній грошей не треба було здавати!!! еліта так не може!!! і не розводьте балаган - самі і винні в тих пробках, ... а ні ще Пороха на всякий раз намазайте, а то обідно, без нього))))))))))))))))))) потішили навечір))
  • Anonymous

    Тому що треба було розвязки, аквідуки будувати та роширювати дороги, але ми ніщеброди бо наші гроші вкрали. Будувати щось треба, тому зараз там будинки, комерційна нерухомість і всяка хрінотінь. Вот таке воно ФАЙНЕ...
  • саша

    паркінг треба як на буковелі і штрафи за стоянки
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up