Біля "Текстильника" п'яний тернополянин не розминувся з маршруткою (ОНОВЛЕНО)

Біля "Текстильника" п'яний тернополянин не розминувся з маршруткою (ОНОВЛЕНО)
На пішохідному переході поблизу «Текстильника» стався прикрий інцидент - п'яний тернополянин не зміг встояти на ногах, впав і вдарився об маршрутку №15. Тернополяни, побачивши лежачого чоловіка на переході, сприйняли падіння за наїзд.

Про травмованого чоловіка у редакцію 20minut.ua повідомила читачка Тоня (прізвище ред. відоме). За її словами, інцидент трапився близько 15-ї години.

- Водій намагався і першу медичну допомогу надати, і бігав говорив по телефону з кимось, - каже вона. – Але нібито постраждалий відмовився, він так і залишався сидіти на переході. Бачила, що «покоцане» у нього обличчя. За якийсь час водія і потерпілого оточили перехожі. Водій виправдовувався, що їхав по малу, і що пішохід на вигляд якийсь не зовсім тверезий. 

Працівників Державтоінспекції,  як повідомила читачка, на момент перебування жінки поблизу місця аварії ще не було. Натомість швидка з’явилась за кілька хвилин.

У секторі профілактичної роботи УДАІ в Тернопільській області інформацію про аварію не підтвердили.


-Аварії не було, - кажуть в ДАІ. – Працівники виїжджали на місце, але не застали там ані постраждалого, ані швидкої. Як пояснили очевидці, п’яний чоловік просто впав перед маршруткою, вдарившись об неї.  До того він кілька разів падав на зупинці. Після інциденту просто втік.

Відео дня


Підтвердили інформацію про виклик о 15-й і у Центрі екстреної медичної допомоги. Але і тут наполягають – ДТП не було.

- Це просто збіг, - каже заступник головного лікаря Центру екстреної медичної допомоги Ганна Мончак.  – Людина була у нетверезому стані і проходячи  перед маршруткою, перечепилась і вдарилась обличчям об маршрутку. Через це мав садна. Від госпіталізації чоловік відмовився. 

  

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • nastya

    і алкоголіків тоже
  • Петро

    Стріляти тих маршрутчиків
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді 21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera Від читача 08:39 У 2024 році загальний дохід «Укртелеком» зменшився на 10% 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up