Чи «світить» Карта тернополянина іногороднім студентам?

Чи «світить» Карта тернополянина іногороднім студентам?
  • Студент місцевого ВНЗ, який зареєстрований в одному з районів, поцікавився, чи може виготовити "Карту тернополянина" – для пільгового проїзду.
  • При розрахунку «Студентським» вартість проїзду у тролейбусі становить 2 гривні 50 копійок. У маршрутках приватних перевізників при розрахунку електронним квитком вартість незмінна і складає 6 гривень.
  • Чи має право студент Тернопільського  вишу, який проживає і прописаний в Тернопільському районі, але навчається на стаціонарі, виготовити собі Карту Тернополянина? – поцікавився студент Тарас. – Вона потрібна для заощадження грошей на проїзд у громадському транспорті Тернополя.

Всі школярі, студенти, які навчаються у Тернополі, мають право на отримання Картки тернополянина, запевнила речник міськради Мар’яна Зварич.

Як повідомив директор ТОВ «Системний зв'язок» Віталій Васильків, студенти тернопільських вишів можуть оформити електронний квиток «Соціальна карта тернополянина» та заощаджувати з ним на проїзді у електротранспорті. При розрахунку «Студентським» вартість проїзду у тролейбусі становить 2 гривні 50 копійок. У маршрутках приватних перевізників при розрахунку електронним квитком вартість незмінна і складає 6 гривень.

  • Електронний квиток «Соціальна карта тернополянина» студенти можуть виготовити, заповнивши анкету онлайн на сайті fayna-karta.te.ua або ж безпосередньо завітавши до оператора ТОВ «Системний зв'язок» за адресою м. Тернопіль, вул. Чорновола, 1 (2 поверх), - каже Віталій Васильків. - Для оформлення карти в оператора необхідно попередньо сплатити вартість виготовлення карти за банківськими реквізитами. Та мати з собою оригінали і копії документів (оригінали паспорта, ідентифікаційного коду та студентського квитка).

Онлайн реєстрація передбачає онлайн оплату за карту. Якщо ви не здійснюєте оплату на сайті, після внесення даних – анкета не реєструється. Якщо вже здійснена оплата у інший спосіб (термінали самообслуговування, каси банку, Приват24 тощо), клієнт має  подати документи в один із пунктів прийому анкет, пояснив директор ТОВ «Системний зв'язок». Після заповнення даних у анкету та оплати вартості виготовлення (57,00 грн.) клієнт отримає на електронну адресу лист-підтвердження. Термін виготовлення карти – 25 робочих днів з дати подачі анкети.

Відео дня
  • Для отримання карти через 25 робочих днів після подачі анкети будь-яким способом потрібно прийти в пункт видачі за адресою: м. Тернопіль, вул. В. Чорновола, 1 (2-й поверх), - каже Віталій Васильків. - Ті, хто реєстрував анкету на сайті, має подати пакет документів, згідно з переліком, вказаним у листі, що надійшов на електронну адресу, вказану при подачі анкети.

Довідка

Документи:

  • для студентів це копії та оригінали паспорта, ідентифікаційного коду та студентського квитка.

Графік роботи оператора, що здійснює видачу карт:

  • понеділок-п’ятниця: 08.00-18.00.

Банківські реквізити на оплату за виготовлення Карти тернополянина:

ТОВ «Системний зв'язок», р/р 26000055112638 в Тернопільській філії КБ «Приватбанк», МФО 338783, код ЄДРПОУ 37838893; призначення платежу: за виготовлення карти для (ПІП особи, котрій виготовляється карта).

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • David Starr

    О, блін, мені свою більше 3 місяців забрати влом, певно вже викинули )
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up