ДТП на "дамбі": водій джипа перебуватиме під вартою 2 місяці без права внесення застави

ДТП на "дамбі": водій джипа перебуватиме під вартою 2 місяці без права внесення застави
  • Загиблого у аварії, яка трапилась на дамбі Тернопільського ставу 27 вересня, пасажира мотоцикла Дениса сьогодні (30 вересня) поховали, водій Сашко в комі.
  • Водієві джипа 30 вересня обрали міру запобіжного заходу – він протягом двох місяців перебуватиме під вартою без права внесення застави. Так вирішив суд.

Дениса Ситника вже провели в останню путь в рідному с. Цебрів, що на Зборівщині. Стан Сашка Кудрика, 21-річного водія мотоциклу, залишається стабільно важким. Хлопець перебуває в реанімації у комі. Медики борються за його життя.

Водієві джипа, з яким на дамбі зіткнувся мотоцикл, вже повідомили про підозру. Йому інкримінують ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – за смертельну ДТП.

- Він мав переконатись в безпечності маневру, перелаштовуючись в правий ряд, - пояснили у поліції. – Сьогодні, 30 вересня, йому мають обрати міру запобіжного заходу.

Відео дня

Нагадаємо, аварія трапилась на дамбі Тернопільського ставу 27 вересня близько 14.50.

Автомобіль VOLKSWAGEN Tiguan, рухався дамбою в бік Мазепи і допустив зіткнення із мотоциклом HONDA CBR 600F, який рухався в попутному напрямку.

За кермом іномарки був 42-річний водій. Результати експертизи показали – в момент зіткнення він був тверезим. Як нам стало відомо, чоловік працює керівником однієї зі структур чи не найбільшого будівельного супермаркету в Тернополі. Попри звинувачення користувачів соцмереж, редакція не називатиме його прізвища, хоча повні дані чоловіка у журналістів є. Чоловік перебуває у статусі підозрюваного і ми не маємо права їх розголошувати.  

За кермом мотоцикла був 21-річний Саша Кудрик, слюсар з ремонту автомобілів. До речі, друзі і знайомі кажуть, що має власну іномарку. Однак, в той трагічний день кермував саме мотоциклом. Звинувачення в тому, що хлопці їхали без шоломів – безпідставні. На фото з місця аварії, які надали редакції очевидці, добре видно – біля накритого тіла загиблого пасажира лежать два шоломи. 17-річний пасажир Денис Ситник загинув на місці. Хлопець навчався у Тернополі в Технічному коледжі.

Довідка

Друзі і рідні Дениса та Сашка просять відгукнутись свідків аварії, чи, можливо, проїжджали повз і мають реєстратор і машині. Звертатись за тел.: 098-66-27-326, 050-711-96-37.

У поліції також просять відгукнутись свідків. Тел: 102 або 097- 03-000-50.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (36)
  • Я

    Це точно джип ? А на рахунок знатоків ПДР то це ще квіточки. Є такі екземпляри які впевнені що трикутник на склі з туфелькою, дає перевагу в русі. :-)))))
  • Mercedes-Benz Ternopil

    немає чого обганяти правим боком!!!

    ihor babey reply Mercedes-Benz Ternopil

    Mercedes це жіноче ім'я! Не ображайте пані, їй ще все життя вчитися їздити! На багатополосних дорогах одна лінія може рухатись повільніше інших, так буває. Будьте обережні і пильно дивіться у зеркала!

    ненза reply Mercedes-Benz Ternopil

    ти ще той дебіл

    Петро reply Mercedes-Benz Ternopil

    Шановний, надіюсь що у вас немає автомобіля, а лише нік такий, а то мені страшно виїжати знаючи що тут такі знатоки ПДР їздять

    Петро Білецький reply Mercedes-Benz Ternopil

    Він перестроювався дядьку, соображати треба трохи

    Петро Білецький reply Mercedes-Benz Ternopil

    Він перестроювався дядьку

    Галя reply Mercedes-Benz Ternopil

    ви напевно погано знаєте правила дорожнього руху, це був не "обгон", це було "випередження". Почитайте ПДР, вчіть мат часть :)

    Oleg Shevchenko reply Галя

    Саме через таких мудаків, які куплять собі мерседеса та права, а самі не знають різниці між обгоном та випередженям стаються такі ДТП. Просто сором пан Mercedes-Benz Ternopil Вбачте за слово 'мудак', але як на мене воно найбільше підходить в даному випадку
  • Ната Лия

    Всі такі експерти!!!)))А суд вирішив тримати під вартою!Не було би підстав,не присудили би.

    Петро reply Ната Лия

    100%, адвокат нічого не міг зробити, оскільки усе вказує на вину водія джипу

    Петро Білецький reply Петро

    Ні тіштеся так, покричите трохи, поскандалите, ті будуть тягнути діло, а потім коли забудете то випустять.
  • енважн

    І де справидливість? через гонщика має сидіти водій.
    Я деколи ідіота на машині не замічаю який в шашки ганяє під 120. а тут мова взагалі про мото йде.

    Галя reply енважн

    Водій джипу грубо поруши правила дорожнього руху, що привели до летального випадку ?! Які питання, здивуюсь якщо його не посадять ...

    енважн reply Галя

    Максимум це буде умовно, по тій причині що там вина мото також є і можливо навіть в більші степені, не булоб швидкості не булоб таких наслідків.

    Петро reply енважн

    Згадайте харківську трагедію, обоє водіїв отримали реальні терміни, чому зараз має бути умовно, порушив правила відповідай

    Галя reply Петро

    Яке умовно! Там реальний строк і не маленький

    Lenka reply енважн

    Про яку швидкість йде мова?

    Ви були свідком і мали можливо біля себе спідометер що так впевнено про це говорите?

    Допоможіть слідству!

    енважн reply Lenka

    100 метрів після падіння вам щось про це говорить?

    Петро Білецький reply енважн

    Мені говорить, ось формулу найшов (Скорость в км/ч : 10) x (скорость в км/ч : 10) = тормозной путь в метрах
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up