ДТП на Тернопільщині: 17-річна дівчина з травмами у лікарні

ДТП на Тернопільщині: 17-річна дівчина з травмами у лікарні

Дві автопригоди за минулу добу зареєстрували правоохоронці на дорогах міста та області.

 

Аварія, у якій постраждала дівчина, трапилася 23 грудня близько 17:20 в смт.Дружба на трасі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече.

За попередніми даними, водій автомобіля RENAULT MEGANE збив неповнолітню, яка пересікала проїжджу частину дороги в межах нерегульованого пішохідного переходу.

Сімнадцятирічну дівчину госпіталізували в нейрохірургічне відділення в результаті дорожньо-транспортної пригоди. У потерпілої медики констатували відкриту черепно-мозкову травму, крововилив, перелом кісток основ черепа.

Відео дня

У кермувальника відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю. Він відповідатиме перед законом згідно статті 286 частина 2 ККУ.

Ще одну аварію зареєстрували того вечора працівники поліції в Тернополі. Водій автомобіля CITROEN NEMO, рухаючись вулицею Корольова в напрямку вулиці Стуса, виїхав на смугу зустрічного і врізався в PEUGEOT PARTNER.

В результаті удару тілесні ушкодження отримав водій PEUGEOT. Триває слідство, повідомили  у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Читайте також: В ДТП травмувалася одномісячна дитина. У хлопчика медики підозрюють перелом склепіння черепа

На Тернопільщині 6-річна дівчинка та 15-річний юнак потрапили під колеса автівок
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anatoliy Banakh

    смт Дружба, Тернопільської області... Дуже часто їду по цій дорозі. Правда, пішоходи порушують іноді. Але ж і для водіїв (УСІХ ВОДІЇВ І МАЖОРИКІВ ТЕЖ) стоїть знак обмеження швидкості - 40 км.год!!!!!!!!!!!! Думаю, що при швидкості 40 можна зупинити автомобіль вчасно. У крайньому випадку, не дай Бог, пошкодження буде менше. ДУМАЙТЕ!!! І їдьте на своїх авто за правилами ДР!!! А, так звану, поліцію просьба дивитися за порядком, а не в кущах стояти і збирати авакову штрафи із старих москвичів!!!(((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up