Драгер показав 2, 89: п'яний водій скоїв аварію на Тарнавського

Драгер показав 2, 89: п'яний водій скоїв аварію на Тарнавського

Водій автомобіля Fort вчинив дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Генерала Тарнавського. Чоловік не впорався з керуванням та наїхав на перешкоду.

Про це повідомили в патрульній поліції Тернопільщини.

Під час спілкування з водієм, поліцейські помітили в нього явні ознаки алкогольного сп'яніння. Охоронці порядку запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп'яніння на місці зупинки за допомогою алкотесту Драгер, на що останній погодився.

Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 2,89 проміле алкоголю в крові водія.

Відео дня

Патрульні склали на громадянина протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР) КУпАП та вилучили посвідчення водія.

— Пам’ятайте, що нетверезий водій є загрозою для життя та здоров’я інших учасників дорожнього руху — водіїв, пішоходів, велосипедистів, а також і для самого себе! — наголошують патрульні

Довідка
За одну лише нічну зміну патрульні склали три адміністративні матеріали на водіїв, які керували транспортними засобами, ймовірно, в стані сп'яніння.

Нагадаємо, раніше 20 хвилин повідомляли, що у Тернополі кілька разів зупиняли таких п'яних водіів, що дгагер не зміг визначити кількість алкоголю в крові.

 

Читайте також:

 На драгері стрілки «в небо»: на Тернопільщині виявили дуже п'яних водіїв

Спроба третя: в апеляційному суді розглянули справу «п’яної їзди» депутатки Мар’яни Юрик. Що вирішив суд?

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Igor Xot

    Писаки із 20 хв) Пістолет Fort, а авто Ford 🙄😅
  • Василь Зозуляк

    Fort? То він на пістолеті їхав 😃?
  • Оля Коляденко

    Ну як таким п'яним можна сідати за кермо???

    Kostjantyn Zawadskyi reply Оля Коляденко

    Оля Коляденкобо в нас ідеальне законодавство для любителів випити. Треба впроваджувати такі штрафи, з якими буде максимально невигідно їздити напідпитку. Може тоді почнуть боятися штрафів. В нас чомусь в уряді не розуміють, що п'яний водій – потенційний вбивця. Таке вже потрібно розцінювати як замах на вбивство

    Ввсиль Дмитрук reply Оля Коляденко

    Оля Коляденко намана...

keyboard_arrow_up