Фото дня: Гаївський міст знову із воротами

Фото дня: Гаївський міст знову із воротами
  • Габаритні ворота на Гаївському мості вантажівка пошкодила вранці 17 липня. Їх  демонтували.
  • 19 липня вони уже стояли на тому ж місці, відремонтовані. Як раніше казали у відділі технагляду міськради, вищими їх не зроблять.

Нагадаємо, водій вантажівки Mercedes практично зніс висотний обмежувач на Гаївському мості. Після інциденту обмежувач демонтовували. На порушника патрульні склали протокол, власник обмежувача вартістю 100 тис грн ТОВ “Тернопіль Мостобуд” готуватиме позовну заяву про відшкодування. За словами начальника відділу технагляду Олега Вітика, за обмежувач місто ще не заплатило, а водії його ніби навмисно нищать.  

У п'ятницю, 19 липня, у різних групах у Facebook та Viber попереджали одне одного, що габаритні ворота знову на мості. 

 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Вуйко

    А власники обмежувача можуть непогано заробляти
  • Robert Net

    В час, коли тимчасово не було обмежувача через міст проїзжали вантажні фури і інші великовагові авто, незважаючи на знаки обмеження ваги.
  • Petro Skarzhynskyi

    От, хотілось би почути пояснення начальника звідки взялась вартість 100 тис).
  • wvw

    гарна ціна 100 тис грн за кусок труби
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up