«Габаритні ворота» на Гаївському перехресті: доки будуть і як об'їхати міст вантажівкам

«Габаритні ворота» на Гаївському перехресті: доки будуть і як об'їхати міст вантажівкам

Висота "Габаритних воріт" на Гаївському мості, як повідомляють у відділі технагляду Тернопільської міської ради, становить 2,5 м.

«Висота конструкції є узгодженою з правоохоронними органами, дорожніми службами та проектантами. На висотні обмежувачі нанесена світловідбиваюча фарба, яку добре видно вночі у світлі фар, а також встановлені попереджувальні дорожні знаки, - наголошує начальник відділу технагляду Олег Вітик. – Тому просимо всіх учасників дорожнього руху бути уважними у місцях проведення аварійних робіт і неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху та не ігнорувати попереджувальні знаки, які вказують на заборону проїзду через аварійний міст великогабаритним транспортом».

Висотні обмежувачі руху будуть на цій ділянці дороги до завершення реконструкції мосту.

Нагадаємо, у Тернополі тривають роботи з часткового демонтажу аварійного Гаївського мосту, у зв’язку з чим тут змінені правила дорожнього руху. 

Відео дня

Зокрема, рух на існуючій ділянці шляхопроводу у напрямку вулиць Об´їзна-Протасевича дозволеней виключно для легкового автотранспорту в режимі двохстороннього руху відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху, а об’їзд великогабаритних транспортних засобів проходить неподалік ТРЦ «Подоляни» через Львівську трасу та вулицями Микулинецькою і Гайовою.

Також, зі сторони вулиці Гайової (на роздоріжжі у напрямку до села Великі Гаї) облаштоване кругове перехрестя для тимчасового кругового руху автомобілів.

Нагадаємо, цими вихідними тернополяни жваво обговорювали встановлені нові обмежувачі руху, які з'явилися у п'ятницю. Водії обурювалися, що не могла проїхати швидка, хтось погнув дах свого буса, також нарікали на відсутність інформації про схему об'їзду.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Yura Zagrun

    Всьо як завжди черз жопу...в Китаї мінять перекриття за дві сутки.А в нас вже місяць кілометрові пробки...
  • Yura Zagrun

    Якого милого там не можуть проїхати буси які мають до 3.5 тон?не могли зробити 2.8 чи 3 м?
    Якого милого його перекрили і ніхера не ремонтують,перекрили значить прцюйте цілодобово над його рекострукцією.
  • Ольга Василівна

    Напишіть краще коли вони той міст почнуть ремонтувати?!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up