Хмельничанин збив на зебрі чоловіка, а на 92-річну бабусю наїхали в дворі

Хмельничанин збив на зебрі чоловіка, а на 92-річну бабусю наїхали в дворі
Дві аварії, в яких постраждали пішоходи в Тернополі, були за останню добу. Так на пішохідному переході через дамбу, біля перехрестя вулиць Мазепи-Дружби, водій автомобіля Mitsubishi Lancer з хмельницькими номерами, збив тернополянина. Сталась аварія близько 21.20 четверга, 10 вересня.

“Встановлено, що 63-річний водій допустив наїзд на 78–річного пішохода, який здійснював перехід вулиці в межах пішохідного переходу. З травмами пішохода госпіталізували до першої міської лікарні” - повідомляють в обласній ДАІ.

На місці наїзду водій визнав, що наїзд здійснив на переході. Чоловік дуже хвилювався за стан пішохода і через ситуацію загалом.

 - Я їхав не швидко, - каже водій. - Біля переходу пригальмував. Трохи сліпило світло фар зустрічних машин. Пішохід дуже різко вийшов з-за сусідньої машини, я одразу загальмував. Але таки зачепив його краєм автомобіля. Удар був не сильним, чоловік ліктем вдарився до капоту. Там маленька вм'ятина є. Потім впав. Все сталось дуже швидко... Я не зміг уникнути аварії.

Відео дня

Того ж дня автоінспектори зафіксували ще один наїзд на пішохода в Тернополі.

“Близько 15-ї години надійшло повідомлення від лікаря першої міської лікарні, що до них з переломом пальця ноги звернулася 92-річна тернополянка. Встановлено, що дані травми вона отримала, близько 7 години ранку, в дворі будинку по вулиці Д.Галицького, 18. На даний час правоохоронці встановлюють особу водія, який вчинив наїзд” - повідомляють в ДАІ.

Пішоходи! Будьте обережні і уважні. Світлофор, “зебра”, тихий проїзд біля будинку — не є гарантією того, що біди не трапиться.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up