Порушував правила на дорозі і хотів втекти: у Тернополі патрульні наздогнали нетверезого водія

Порушував правила на дорозі і хотів втекти: у Тернополі патрульні наздогнали нетверезого водія

Під час патрулювання на вулиці Микулинецькій інспектори помітили автомобіль Volkswagen, водій якого порушив правила дорожнього руху. Кермувальник, ймовірно, був у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомили на сторінці Патрульної поліції Тернопільської області.

Правоохоронці подали водію сигнал про зупинку, однак він його проігнорував та продовжив рух. Заїхавши у двір, чоловік різко вибіг з автівки та спробував втекти.

– Поліцейські наздогнали чоловіка і повернули на місце події. Під час спілкування з останнім помітили, що водій має ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували громадянину пройти огляд у встановленому законом порядку. Але керманич відмовився, – йдеться у повідомленні.

Відео дня

Патрульні з'ясували, що чоловік уже протягом року притягався до відповідальності за керування у стані алкогольного сп'яніння, а також позбавлений права керування за рішенням суду.

Поліція склала на кермувальника протоколи за частиною 2 статті 130 (Повторне протягом року керування у стані сп'яніння), за статтею 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) та винесли постанову за частиною 4 статті 126 (Керування транспортним засобом особою, яка позбавлена такого права) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також інспектори викликали слідчо-оперативну групу, яка зафіксувала факт умисного невиконання рішення суду. За цим фактом внесли відомості в Єдиний реєстр досудових розслідувань (ЄРДР).

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» писали, що на Об’їзній у Тернополі трапилась ДТП. Водій легковика був п'яним. Прилад Драгер показав 2,64 проміле алкоголю в крові, що перевищує допустиму норму.

 

Читайте також:

П'яного водія з підробленими документами виявили у Тернопільському районі

Добре попили, а потім їхав на капоті, злетів і покалічився. Жарти закінчились тюрмою

Напідпитку і без прав їхав мотоциклом та перекинувся: 34-річний товариш загинув на місці

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Iryna Homolin

    Буса хлопцям на зсу.
  • Юрій Самуляк

    Ідіотизм

keyboard_arrow_up