На Коновальця через неуважність мами автомобіль наїхав на візочок з дитиною

На Коновальця через неуважність мами автомобіль наїхав на візочок з дитиною
  • ДТП трапилася 15 березня близько 12:30 на вулиці Коновальця. 
     
  • Півторарічній дівчинці знадобилась меддопомога.

Із забоєм щоки до травмпункту звернулася жителька Тернополя. Меддопомога потрібна була її півторарічній доньці. Травми дівчинка отримала в результаті дорожньо-транспортної пригоди.

За попередньою інформацією, жінка з візочком вийшла на проїжджу частину із-за джипу, припаркованого на узбіччі. Через обмежену видимість вона не побачила, що дорогою їде авто, а водій не помітив пішохода з візочком. Як результат, кермувальник  SKODA здійснив наїзд на коляску.

Відео дня

До слова, на проїжджу частину жінка вийшла за межами пішохідного переходу.

У водія відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю. На момент ДТП він був тверезий.  Дитину не госпіталізовували. Після надання меддопомоги її відпустили додому.

Даний факт внесений в ЄРДР згідно статті 286 ККУ, повідомляє Досьє 102.

Читайте також: У Тернополі під колеса швидкої допомоги потрапив 11-річний школяр

ДТП у Тернополі: водій без прав збив двох малолітніх дітей на пішохідному переході
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (84)
  • Annik Annik

    Коли переходиш дорогу, в місці де обмежена видимість, потрібно не візок штовхати вперед а самій вийти і подивитись . А тоді уже дитину штовхати. Курка галіма а не мама...
  • Евгения Журенкова

    А еще лучше,коль сложилась такая ситуация,и горе матери некогда ждать и идти на переход,взяла бы ребенка на руки.Тогда пострадала бы одна коляска,а не ребенок.Тупица какая то,а не мамаша.
  • Vittoria Korolik-Moyseyenko

    Ці парковки на тротуарах вже задовбали, мені теж неодноразово виходило їхати проїжджою частиною, адже тротуари зайняті машинами.
    Сподіваюся колись їх почнуть штрафувати
  • Аленочка Кернер

    Прежде чем выходить с коляской, нужно посмотреть сначала самой даже если стоит припаркованная машина, а уж затем идти дальше с коляской
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up