На Лесі Українки через ремонтні роботи пішоходи не розуміють, де тепер переходити дорогу

На Лесі Українки через ремонтні роботи пішоходи не розуміють, де тепер переходити дорогу
  • У редакцію «20 хвилин» звернулися читачі, які не розуміють, де знаходиться пішохідний перехід на вулиці Лесі Українки. Люди впевнені, що пішохідний перехід напроти скверу, що на бульварі Д. Галицького,  перенесли через ремонт тепломереж.
  • Де тепер переходити дорогу, дізнавався журналіст «20 хвилин».

Пішохідний перехід, який веде до бульвару Данила Галицького, перенесли на кілька на кілька десятків метрів. Робітники переставили відповідні дорожні знаки, однак старий пішохідний перехід повністю не зафарбували. Не нанесли розмітку і на новому місці. Це занепокоїло пішоходів, які не розуміють, де тепер можна переходити дорогу. 

- Люди переходять дорогу на старому місці, – розповідає тернополянка Ольга. – Водії сигналять, а пішоходи не знають, що перехід тепер - в іншому місці.

Відео дня

Як повідомили у відділі технагляду міськради, пішохідний перехід довелося перенести тимчасово. 

- Пішохідний перехід на вулиці Лесі України, що веде до бульвару Данила Галицького, залишається на старому місці, – розповідає начальник відділу технагляду Тернопільської міської ради Олег Вітик. – При проведенні робіт із заміни теплотраси довелося тимчасово його перенести. Відновити розмітку ще не встигли.

Як повідомив Олег Вітик, якщо погода дозволить, то найближчим часом на дорозі на старому місці відновлять розмітку пішохідного переходу. Дорожні знаки вже повернули на старе місце. Тернополян просять бути уважними на дорозі та попереджають, що змін у дорожній розмітці на вулиці Лесі Українки немає. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up