На Об’їзній у Тернополі трапилась ДТП, водій легковика був п'яним

На Об’їзній у Тернополі трапилась ДТП, водій легковика був п'яним

Патрульна поліція нагадує водіям, що сідати за кермом у стані алкогольного сп’яніння — це наражати себе та оточення на небезпеку.

У середу, 13 березня, близько 21-ї години, тернопільські патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду без травмованих на вулиці Об'їзній.

Про це написали у телеграм-каналі патрульної поліції Тернопільської області.

Відео дня

На місці автопригоди інспектори зʼясували, що водій легковика Renault не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою та скоїв наїзд на металеву конструкцію. В аварії ніхто не постраждав.

Однак, спілкуючись з керманичем, патрульні помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння.

Водій погодився пройти огляд на визначення стану сп'яніння за допомогою приладу Драгер на місці. Результат — 2,64 проміле алкоголю в крові кермувальника, що перевищує допустиму норму.

На водія патрульні склали протоколи за статтею 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) і частиною 1 статті 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Чоловіка відсторонили від керування автомобілем.

Нагадаємо, нещодавно «20 хвилин» писали, що за один вечір патрульні нічної зміни склали 7 протоколів на водіїв за кермування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння.

 

Читайте також:

Адвокатку звинуватили у смерті чоловіка, якого протягнула на капоті 700 метрів. Справу закрили

У тернопільському тролейбусі травмувалася кондукторка

Водій легковика напідпитку в’їхав у вантажівку в Тернополі

Справу працівника ТЦК, який напідпитку збив дитину і втік, закрили. Відбудеться просто штрафом

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up