На Збаразькій дві аварії. Затор від "Універсаму" до "шостого магазину" (оновлено)

На Збаразькій дві аварії. Затор від "Універсаму" до "шостого магазину" (оновлено)
  • Два авто та тролейбус не розминулись вранці 22 березня поблизу зупинки на вул. Шота Руставелі. Аварія незначна, але через неї зупинились усі тролейбуси та утворились довжелезні затори.
  • Трішки далі по вул. Збаразькій ще одна аварія: зіткнулись маршрутка №20 і авто. 

- Я уже хвилин 15 стою в заторі, - повідомив "20 хвилин" тернополянин Ігор. - Тролейбуси не їдуть.

На зупинці Шота Руставелі у сторону "шостого магазину" дуже багато людей, які намагаються сісти в будь-яку маршрутку, яка доїжджає до зупинки.

Інша аварія у цей же час трапилась неподалік перехрестя вул. Лозовецької та Збаразької. 

- Я якраз хотіла сісти в ту 20-ту маршрутку, але водій дуже швидко поїхав, - каже тернополянка Людмила. - Але від'їхав він недалеко і врізався у авто. 

Як повідомили в прес-службі управління патрульної поліції Тернопільської області, аварія між маршруткою та Volkswagen Passat трапилась о 8.48. 

- Водій транспорту I-VAN не дотримався безпечного бокового інтервалу та в'їхав у Volkswagen Passat, - кажуть в прес-службі. - У цій аварії потерпілих немає. На водія маршрутки склали адміністративний протокол за вчинення ДТП.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Василь Метик

    Класна погодка.. Пройшовся.. З економив 3-и гривні. Різниця між тим, що я їду і йду пішки - 10 хвилин.
  • Васильків

    Серьожа Надал через аварію "стає" все місто!!! То нормально? Скільки ще будинків потрібно збудувати "на дорозі", щоб зробити їх ще вущими? Чому не будуються розвязки а будуються квартири, на яких спритні ділки заробляють мільони?

    Anonymous reply Васильків

    Просто місто в нас таке, що найбільші спальні райони відділені від центральної частини залізницею, перетнути яку можна лише в кількох "вузьких" місцях. Навіть якщо побудувати нову дорогу з "Аляски" через територію колишнього комбайнового, розв"язки , де перетинався б новий автошлях із залізницею, будувати нема де. Стратегія і напрям розбудови міста обрані неправильно ще за радянських часів.

    Anonymous reply Anonymous

    Хоча, промзона з найбільшими підприємствами та спальні райони, все таки, по один бік від колії, просто підприємства ті вже не діють, загинули разом з радянською плановою економікою.

    Anonymous reply Anonymous

    Маршрути:

    Живова - Гайова -Східний. Живова забудували ще одним одороблом на тротуарі, Гайова - вічний ремонт.

    До цього маршруту можна було б долучити прямий виїзд з Карпенка біля цегельного на Шептицького. Все. біля цегельного суцільна забудова.

    Ще років з 15 тому були плани винести основну частину ринку до аеропорта. Все, засрали ті плани.

    Далі. Горбатий міст. Десятки років планували його реконструкцію. Все, яка нахер реконструкція, якщо там хатинку на хатинці будують.

    Від шостого до Універсаму ще за радянських часів планували бульвар, щоб Збаразьку розвантажити, а біля шостого планували під колією  пробити ще один тунель. Все, Галицьку і Крушельницької засрали.

    То яким боком тут місто, якщо бидло ненаситне його захопило?!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up