На Тернопільщині водій тікав від поліції і в’їхав в дерево, а патрульні в огорожу

На Тернопільщині водій тікав від поліції і в’їхав в дерево, а патрульні в огорожу
  • Аварія за участі службового автомобіля Mitsubishi Outlander трапилася в Лановецькому районі.
  • Внаслідок переслідування порушника, автомобіль зазнав технічних пошкоджень.

Подія трапилася 27 серпня в селі Снігурівка. Під час патрулювання працівники сектору реагування патрульної поліції помітили автомобіль «ОПЕЛЬ АСТРА», який рухався без номерних знаків. Водій не виконав вимоги зупинити транспорт та почав втікати від поліцейських. На автодорозі в селі Передмірка порушник не впорався з керуванням та в’їхав в дерево. Аби уникнути раптового зіткнення, працівник поліції, маневруючи, допустив в’їзд в огорожу. Службовий автомобіль зазнав механічних пошкоджень, однак в автопригоді ніхто не постраждав.

Особу правопорушника поліцейські встановили. Ним виявився 20-річний житель Збаражчини. При спілкуванні з поліцейськими у водія було помічено явні ознаки алкогольного сп’яніння. За результатами медичного огляду алкопристрій виявив 2,2 проміле алкоголю в крові.

На кермувальника іномарки правоохоронці склали адміністративні матеріали згідно статтей 121, 124 та 130 Кодексу України про адміністративні правопорорушення.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up