На Тернопільщині зійшов з рейок поїзд з пасажирами через вкрадені колії

На Тернопільщині зійшов з рейок поїзд з пасажирами через вкрадені колії

Через викрадення колії у Тернопільській області зійшли з рейок два вагони приміського дизель-поїзда у вівторок, 27 березня.

Про це повідомляє Укрзалізниця.

"27 березня цього року о 15:20 на 20 км перегону Гусятин - Копичинці (Тернопільська обл.) зійшли з рейок два вагони приміського дизель-поїзда №6285 Гусятин - Чортків. За висновками експертів, причиною аварії стало втручання сторонніх осіб у роботу залізниці", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вагони зазначеного поїзда зійшли з рейок унаслідок викрадення злодіями матеріалів верхньої будови колії. Про факт незаконного втручання в роботу залізниці повідомили прокуратуру та Службу безпеки України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Відео дня

"Унаслідок інциденту ніхто з пасажирів та працівників залізниці не постраждав. Пасажирів поїзда було доставлено за місцем призначення. Спецпідрозділи Львівської залізниці оперативно провели аварійно-відновлювальні роботи. Близько 21-ї год. 27 березня рух дільницею було відновлено", - наголосили в Укрзалізниці.

Офіційно від тернопільських правоохоронців:

Причина – крадіжка костилів та металевих підкладок, якими кріпляться рейки до шпал.

Про аварію повідомив головний інженер Чортківської залізничної колії.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що злочин трапився 27 березня з 11:30 по 15:30, оскільки в цей час даним шляхом не проїжджали потяги. За попередньою інформацією, невідомі зняли 114 металевих підкладок “Д-65″ та 456 костилів та 24 колійних шурупів

На момент аварії в вагоні перебувало 15 пасажирів. На щастя, ніхто не постраждав, оскільки вагон не перекинувся.

З місця події правоохоронці вилучили ріжковий ключ та інше обладнання. Триває слідство відповідно до статті 185 частина 1 ККУ – крадіжка. Працівники поліції встановлюють особи підозрюваних.

Поліцейські звертаються до мешканців Тернополя та області, якщо хтось бачить, як на колії працюють люди без розпізнавальних жилетів, повідомляйте на лінію “102″.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Володимир Олійник

    сто відсотків хтось із своїх це зробив то не чужі люди зробили. Але якщо то алкоголіки то знайдуть в моменті, але якщо то хитрі на руку вторметчики або із Укрзалізниці то шукати довго будуть.  .
  • Helga Soloha

    то все реформи, людям нема за що жити, сьогодні рельси, завтра високовольтні опори, після завтра бабця пенсіонерка, а якби можна було б одного мільордера спіймати... так його так просто не спіймаєшь
  • Anonymous

    А йшов лише 5-тий рік реформ...

    Сергій reply Anonymous

    До чого тут реформи, шановний?

    Бики сільські на металолом вкрали, щоб пляшку купити.

    Якби от одну руку відрубали, то більше б ніхто не робив такого.
  • Герасимчук Ростислав

    З найближчих сіл краяни постарались.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up