На вулицях Тернополя працює спеціалізована снігоочисна техніка

На вулицях Тернополя працює спеціалізована снігоочисна техніка

Вночі з 16 на 17 листопада у Тернополі випав мокрий сніг. З метою належного утримання вулично-дорожньої мережі на вулиці міста виїхала снігоочисна техніка.

П’ять одиниць технікимпрацювали у центральній частині міста та мікрорайоні Новий Світ, масивах «Сонячний» і «Східний», Промисловому районі і районі Старого Парку, Березовиці, Кутківцях, Пронятині, а також на Об’їзній дорозі Тернополя та у селах міської територіальної громади. Роботи там здійснює підрядна організація ТзОВ «Техно-Буд-Центр».

Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

За належне зимове утримання мікрорайону «Дружба» відповідає ТМШРБ «Міськшляхрембуд». Тут проводиться механізоване посипання піскорозкидачами проїзних частин.

Відео дня

За прибирання дворів та міжквартальних проїздів відповідальні управителі житлового фонду в місті (ЖЕКи та ОСББ). Який саме ЖЕК чи ОСББ відповідальний за зимове утримання того чи іншого двору або проїзду у Тернополі, дізнатися можна, переглянувши Інтерактивну карту прибирання міста у зимовий період.

Фото з адресами, де неналежно прибирають сніг, мешканці Тернополя можуть надсилати на Viber муніципальної інспекції за номером +38 073 015 1481.

У міській раді просять власників приватного транспорту не залишати авто на узбіччях доріг, аби не заважати процесу очищення вулично-дорожньої мережі міста від снігу.

— Звертаємо увагу, що автомобілі, які припарковані без порушень Правил дорожнього руху, але перешкоджають роботі спецтехніки, буде переміщено у дозволене місце, а ті транспортні засоби, які припарковані з порушенням Правил паркування, можуть бути евакуйовані інспекторами з паркування та переміщені на арештмайданчик, — йдеться у повідомленні міської ради.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як разом з працівниками відділу технагляду, які контролюють виконання робіт підрядниками, побачив роботу снігоприбиральної техніки журналіст «20 хвилин».

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up