На Збаразькій - транспортний колапс (ОНОВЛЕНО)

На Збаразькій - транспортний колапс (ОНОВЛЕНО)

Затор утворився через аварію між "Тролейбусом щастя" та бусом біля "шостого магазину" 4 квітня близько 8:40. Сотні тернополян цього ранку спізнились на роботу.

Тролейбус зупинився просто на пішохідному переході.  Станом на 9:10 затори на вул. Збаразькій є досі, стоять з десяток тролейбусів.

- Бус трохи врізався в тролейбус, нічого серйозного, - каже водій тролейбуса. - Чекаємо патрульних, аби ті оформили все як має бути.

Відео дня

Через тролейбус, який перегородив дорогу, сотні тернополян запізнились на роботу. Окрім цього, неподалік триває ремонт дороги.

- Їхав 55 хвилин з дому на роботу. Зазвичай витрачаю на таку відстань 7 хвилин, - каже водій Віталій. - Багато авто розвертались, їхали в об’їзд. По дорозі не бачив жодного патрульного, може вони також потрапили в затор. Я шокований, що раз таку дрібницю півміста стоїть.

- Я влетіла на шалені гроші, поки добиралась на таксі, - каже Алла Лахман. - Кому було недалеко йти, виходили з маршруток і таксі, але я пішки з Баму добратись не могла. Коли я їхала, затор почався від Володимира Великого, по вулиці Злуки і аж до "шостого магазину".

"20 хвилин" зранку звернулися до патрульної поліції.

- Виклику на 102 з цього приводу не було, - коментує прес-секретар патрульної поліції Оксана Смільська. - Можливо, водії самі вирішили інцидент. Чому патрульні не врегулювали рух, я не знаю. 

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Василиса

    9-30 - 10-30.  по вул. Лесі Українки, Протасевича, Київська, Симоненка - практичного жодного міського транспорту, на зупинках море людей. Це з чим пов*язано?!

    Кактус reply Василиса

    напевне всі тоді застрягли, збився маршрут.  думаю десь всі на дружбі  чи в центрі скупчились
  • Герасимчук Ростислав

    Тролейбус щастя мать його !!!

    Петро Білецький reply Герасимчук Ростислав

    Одне нещастя від нього

    Олена reply Петро Білецький

    Тролейбус (і, відповідно, його водій) там ні при чому. Він їхав у своїй смузі, на зелене світло, тут "хвіст" тролейбуса трусонуло від удару бусом (відчула це на собі). Поспішив один бус, а відчуло це півміста (((

    Петро Білецький reply Олена

    От і маєте вам тролейбуси. Один гемор через них

    тойво reply Петро Білецький

    то що,маршрутки замість них?і все місто хай дихає солярними вихлопами?чи може таки гемор через тих хто не дивиться за дорогою?

    Петро Білецький reply тойво

    Коли в місті пробки, то вихлопів в кілька разів більше.
  • надал василь

    у нас не патрульні, а ідіоти, або керівництво їхнє дібіли. Як не треба, то катаються містом, а це ДТП біля їхнього носу, а вони не можуть пройтись оформити. Півтора години палю бензин. А вони 8000 заробляють і не роблять свою роботу нормальна(((



    Хай прокоментують, чому таке сталось. дуже цікаво
  • Кавунов Володимир

    Та якби ще дійсно ДТП, а то так царапина.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up