Один трактор працював, два інших перегородили весь тротуар. Люди, щоб обійти, виходили на дорогу

Один трактор працював, два інших перегородили весь тротуар. Люди, щоб обійти, виходили на дорогу
  • Щоночі на маленькій ділянці «гуркотять» аж три трактори, заважаючи людям спати. Тепер зрозуміло, навіщо аж три, нарікає активіст.
  • Один трактор поламався, водій іншого допомагав.
  • Транспорт стояв 12 хвилин, запевнили в «Авакс проф»
  • Вирішили перепочити на тротуарі. Час іде, гроші капають, пішоходи матюкаються, лафа))) - таке повідомлення з’явилось вночі на сторінці тернопільського активіста Миколи Сивирина.

Невдовзі чоловік пояснив: два трактора стояли просто на тротуарі на вулиці Пирогова, 2а – навпроти Chicken HUT. Транспорт перегородив всю пішохідну зону. Для того, аби обійти ділянку, чи перейти дорогу до закладу, який працює цілодобово і збирає щоночі чимало молоді, - людям доводилось виходити на проїжджу частину.

  • Одна машина їздила і прибирала, - розповів Микола Сивирин. – Дві інші стояли, перегородивши весь тротуар. Водії просто стояли і курили. А тернополяни і студенти мусили вийти на дорогу, щоб пройти цю ділянку.

На цій вулиці навіть вночі досить жвавий рух транспорту. Тим паче, водії їдуть дорогою з одностороннім рухом – від «Бурячка» аж до світлофора біля філармонії, особливо не пригальмовуючи. Виходить, люди йшли дорогою і наражали себе на небезпеку, нарікає активіст.

  • Раніше мені було незрозумілим, чому на маленькій ділянці щоночі мотають кола аж три трактори, які гуркотять і заважають людям спати, - каже пан Микола. – Тепер мені більш-менш зрозуміло: виходить, вони не стільки прибирають, скільки намотують кола, аби рахувалось? За наші з вами гроші.

Як пояснили в ТОВ «Авакс проф», цього вечора на даній ділянці працювали три одиниці техніки. В  однієї з них трапилася технічна поломка. Інший водій зупинився допомогти.

Відео дня
  • За інформацією диспетчера та з GPS-навігаторів, поломка була усунена впродовж 12 хвилин, - запевнила речник міськради Мар’яна Зварич, посилаючись на інформацію, надану ТОВ «Авакс проф». - Після зазначеного часу техніка продовжила прибирання вулиць міста.

Навіщо на невеличків ділянці три трактора – у ТОВ «Авакс проф» пояснили просто: перед підрядником відділ технагляду ставить завдання прибрати визначену у договорі територію. А вже скільки техніки для виконання завдання направляє туди підрядна організація - визначають вони самі, запевнила Мар’яна Зварич.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up