Перед тунелем на вул. Крушельницької ДТП. Водійка Smart у лікарні (оновлено)

Перед тунелем на вул. Крушельницької ДТП. Водійка Smart у лікарні (оновлено)

Про аварію на вул. Крушельницької "20 хвилин" повідомив читач Вадим.

- "Три іномарки зіткнулися на Крушельницької перед мостом, збоку ще мотоцикл стояв, але не видно було, щоб він теж був вдареним. Місце обгороджене стрічкою, йде оформлення ДТП. Так виглядає, що ніби матеріальні збитки, - написав чоловік. - Водії стояли збоку і про щось розмовляли.

Оскільки машин на дорозі мало, то заторів через аварію не виникло, додав читач.

Як повідомили згодом в управлінні патрульної поліції в області, в цій ДТП є потерпілі. Водійку Smart "швидкою" доправили до лікарні. 

Відео дня

- Аварія трапилась на вул Крушельницької 1 червня близько 17.30 - підтвердила речник управління патрульної поліції в області Катерина Басалига. - Зіткнулись автомобілі Smart і Toyota Rav 4. Потерпілу госпіталізовано. На місце викликали слідчо-оперативну групу. 

Як вдалось з'ясувати "20 хвилин", водійці Smart 34 роки. Водію Toyota Rav 4 - 29. За попередніми даними, саме він є винуватцем ДТП. Його перевірили на вміст алкоголю в крові. Результат - 0.0 проміле. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Ігор Буда

    Пора зробити коловий рух з головною на колі. І не треба мільйонів красти-можна викласти конструкцію невеликого діаметру з бетонних елементів прямо на дорозі-і не гнатимуть і не мішатимуть один одному.

    Назарко reply Ігор Буда

    та не все там просто - якщо поставити круг з головною по центру, то велика імовірність росту пробки в сторону до Нової, а куча машин яка буде перти звідти до мосту може просто тупо перекрити рух поперек Бродівська-Дивізія, і з Галицької,, бо не зможе роззосатись після мосту, бо там буде заблоковано машинами на крузі які на головній. Це перехрестя (з обох боків мосту) взагалі гадське мцсце. Тому головна - від мосту до Хмельницького як би логічно для розвантаження, але гамняно для безпеки.
  • Oleksandra Havryshchak

    А третє авто?
  • Петро Білецький

    Ой не звездіть !!!  Я там нині був. Просто бляху на машині загнув и все. А чому ніхто не цікавиться долею водія-мужчини ??

    Нік reply Петро Білецький

    З водієм все ок. В Smart скрутило раму кузова, проблематично буде його ремонтувати.
  • Іван Поліщук

    В 20,15 ще стоять.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up