Підприємців Тернополя закликають безкоштовно надати техніку для дезінфекції міста

Підприємців Тернополя закликають безкоштовно надати техніку для дезінфекції міста

Посилені заходи дезінфекції проводять у місті у зв’язку з реєстрацією нових випадків захворювання на COVID – 19, зокрема, дезінфекцію під’їздів (дверні ручки, поштові скриньки, перила, ліфти, кнопки виклику), дитячих майданчиків, зупинок громадського транспорту та місць масового скупчення людей.

До таких заходів із дезінфекції міста також долучаються приватні підприємці Тернополя, повідомляє пресслужба міської ради. 

Відтак, підприємець Володимир Швайка безкоштовно надає у користування тротуарний порохотяг. Машина одночасно виконує дві роботи: спочатку прибирається пішохідна доріжка, згодом та ж машина розпилює засіб з дезінфекційним розчином. Обмежень по часу роботи машини в період карантину немає. 

У міській раді звертаються до підприємців:

Відео дня

- Якщо у вас є можливість допомогти з дезінфекцією міста або надати іншу допомогу під  час карантину, проявляйте ініціативу, - йдеться у повідомленні міської ради. - А мешканців просять дотримуватися карантину.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Жанна-Юра Хома-Чурілова

    В Чорткові нібито пожежні машини були задіяні,якщо це можливо ,то чому б і нам таке не зробити? В Бухаресті по вуличках їздять маленькі прибиралині машинки,точно такі як по всій Англії-вони обладнанні щітками та розприскувачами... Але там йде щоденне прибирання,у наз прибирають дороги і вулиці раз в рік,весною,а решта суцільне болото,бо це не вигідно,краще бруківку в тртдорога усюди вкладати...
  • Pavlo Lutsyshyn

    Не країна, а одна бідося.
  • Наталя Гнатович

    Наша де техніка
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up