Аварія біля Центрального ринку. Зіткнулися мотоцикл і патрульне авто

Аварія біля Центрального ринку. Зіткнулися мотоцикл і патрульне авто
  • Очевидці кажуть, що правоохоронці виїхали на зустрічну, щоб спинити мотоцикліста.
  • У патрульній поліції додають, що й справді намагались зупинити водія двоколісного, бо він скоїв ДТП на Руській і втік. І нібито мотоцикліст, за попередніми даними, сам налетів на патрульне авто. 

Поліцейські збили людей біля ринку. Про це повідомляють тернопільські водії у вайбер-групі.

На відео, опублікованому тернополянами, добре видно, як навпроти Центрального ринку лежить мотоцикл. На землі поруч – двоє чоловіків. Неподалік стоїть побите патрульне авто.

- Одні наздоганяли, другі назустріч їхали. Патрульні виїхали на зустрічну, в лоб, щоб спинити, - пише Олександр.

Відео дня

У групі – жваве обговорення. Зголосились і очевидці аварії. Кажуть, стали свідками, як водій мотоциклу тікав від поліцейських.

- За попередніми даними, мотоцикліст вчинив ДТП на вул. Руській і покинув місце події, - повідомила речниця управління патрульної поліції в області Катерина Басалига. – Інформацію про це передали по рації, аби патрулі, які перебувають неподалік, спробували його зупинити.

У цей час, стверджують патрульні, мотоцикл налетів на патрульне авто. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.  

За даними правоохоронців, мотоциклісти серйозних ушкоджень не зазнали. У них садна, синці, здерті коліна. Зараз водія освідчуватимуть на стан сп’яніння. Патрульні, за нашою інформацією, не постраждали.

- Мотоцикліст, ми отримали інформацію, скоїв ДТП і тікав по Живова, - розповів начальник управління патрульної поліції в області Богдан Шевчук. – До одного екіпажа поліції підключився інший. Один з екіпажів виїхав на зустрічну смугу, бо на дорозі був затор, намагався блокувати мотоцикліста – той вилетів на патрульне авто. На місці працюють слідчі. Ми також проведемо службове розслідування.

Деталі і коментарі читайте згодом.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (303)
  • Саша Віт

    Просто цікаво, чому не пишуть яке саме дтп і з якими наслідками.
  • Валерій Угльов

    Хотели какСША, там сразу пулю в лоб
  • Альона Віталіївна

    Вступайте в сообщество 🇺🇦🆕СОЦИАЛЬНЫЕ ВЫПЛАТЫ🦄 https://invite.viber.com/?g2=AQACdnXUoIa%2F%2BkvikhWnysp1kld%2BUPqRkY4Ae9ZlXsqy16DqzEHOoYFAEEdd5f6X в Viber

  • Katia Hensitska

    Читаю коментарі і більшість лиш би щось написати.
    По перше зупиняли водія,а постраждав пасажир хто за це має відповідати?
    По друге що мав зробити пасажир в даній   ситуації?
    По третє яке таке страшне ДТП створив мотоцикліст що його так зупиняли?
    Я в жодному випадку його на захищаю,але сказав лікар що він в шоці як після такого пасажир лишився живий
    І в цьому випадку ви вважаєте що поліція правильно зробила?

    Роман Конста reply Katia Hensitska

    Katia Hensitska его проблемы.

    Katia Hensitska reply Katia Hensitska

    Роман Конста Як він мав зупинити мотоцикліста?Я не можу зрозуміти

    Роман Конста reply Katia Hensitska

    Katia Hensitska ответсвенность за пассажира несет владелец/водитель ТЗ.
    В даном случае пассажир еще и соучастник.потому как не совершил попыток остановить "гонки". Также скрылся с места дтп вместе с водителем.

    David Starr reply Katia Hensitska

    Писати навичсь, школота, а потім роби висновки. Бо як неграмотна людина може щось толкове сказати? А поліцаї - красавчики.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up