Ремонт аварійної ділянки Збараж-Підволочиськ: що вже зробили дорожники?

Ремонт аварійної ділянки Збараж-Підволочиськ: що вже зробили дорожники?
Фото Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області

До повномасштабного вторгнення Служба автодоріг розпочала капітальний ремонт дороги Т-20-10 у селищі Підволочиськ. Але війна в Україні призвела до призупинення масштабних ремонтів на державних дорогах Тернопільщини

Ремонт дороги Збараж-Підволочиськ, де вирішують проблему водовідведення з траси, триває, повідомили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області. Проект спільний з Підволочиською громадою, реалізовують на умовах спів фінансування.

— Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області співпрацює із територіальними громадами під час воєнного стану, — повідомили у пресслужбі Служби. — Завдяки співфінансуванню робіт державою і ОТГ, можемо швидко провести необхідний ремонт.

Відео дня

У селищі Підволочиськ напередодні провели аварійний ремонт ділянки дороги державного значення Т-20-10 Збараж - Підволочиськ, щоб розв’язати проблему водовідведення з проїзної частини. Селище спрямувало на роботи 600 тисяч гривень.

Підрядна організація вирівняла профіль дорожнього покриття і влаштувала шар асфальтобетону на площі 1400 квадратних метрів.

— Це вже другий випадок співпраці з Підволочиською ОТГ, — зазначили у Службі. — Торік громада співфінансувала влаштування 400 погонних метрів тротуару на дорозі Т-20-10.

Нагадаємо, до повномасштабного вторгнення Служба розпочала капітальний ремонт дороги Т-20-10 у селищі Підволочиськ. Повномасштабне військове вторгнення росії в Україну призвело до призупинення масштабних ремонтів на державних дорогах Тернопільщини.

 

Читайте також: 

Ремонт на Грушевського: скільки коштів потрібно на роботи та хто платить

Де у Тернополі протягом тижня ремонтуватимуть дороги, тротуари і двори — список

Закривають рух мостом через річку Стрипа на обході міста Зборів

На Гайовій перекрили рух через ремонт: скільки коштують роботи та хто платить

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Viktor Dombrovskiy

    Що зробили дорожники? Саме перше "освоїли" кошти і зробили ремонт на всі гроші. Як завжди.

keyboard_arrow_up