Розрахуватись карткою в транспорті – тільки раз на півгодини?

Розрахуватись карткою в транспорті – тільки раз на півгодини?
  • Як треба пересісти в іншу маршрутку, то мусиш чекати півгодини, бо інакше водій не може пробити квиток, пишуть тернополяни.
  • У ТОВ "Системний зв'язок" запевняють, що "Соціальною картою тернополянина" для пільгових категорій можна користатися одразу ж, коли людина пересідає в іншу маршрутку чи тролейбус.

Пенсіонери можуть скористатись проїздом в транспорті лише раз на півгодини і тільки одним маршрутом?

З таким запитанням до редакції звернулась постійна читачка пані Марія.

  • Вчора почула від знайомої пенсіонерки, що якщо їдеш в маршрутці по картці тернополянина, а потім тобі треба пересісти в іншу маршрутку, то мусиш чекати півгодини, бо інакше водій не може пробити квиток, - розповіла жінка. – Тобто, виходить, що пенсіонери можуть скористатись проїздом в транспорті лише раз в півгодини і тільки одним маршрутом.

Таке, стверджує жінка, чула не від одного пенсіонера.

Відео дня
  • Можете з'ясувати, чому такі обмеження? – звертається до журналістів пані Марія. -  - Бо, наприклад, 1 листопада в поминальний день немає чим добратись з Центру на Микулинецьке кладовище. Треба їхати з пересадками, бо прямого маршруту немає. І таких прикладів можна навести безліч.

У ТОВ "Системний зв'язок" повідомили, що "Соціальною картою тернополянина" для пільгових категорій можна користатися одразу ж, коли людина пересідає в іншу маршрутку, тролейбус тощо. Жодного таймінгу для дії таких карток немає. Тобто, картка пробивається одразу - хоч через одну, дві чи п'ять хвилин після отримання попереднього квитка за проїзд.

Єдина проблема, наголошують у ТОВ «Системний зв’язок», може виникати під час повторного проведення картки у тому самому громадському транспорті на тому самому валідаторі впродовж 30 хв.

  • Але, якщо людина провела карткою і їде пасажирським транспортом, то ніщо їй не завадить змінити автобус, маршрутку чи тролейбус і впродовж декількох хвилин повторно провести картку, - запевнили у прес-службі міськради з посиланням на ТОВ «Системний зв’язок».

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Olya Durst

    Щоб не каталися цілий день!!! Хоч їхати- сядь та їдь, хоч кататися- плати або чекай півгодини !

    Olya Durst reply Olya Durst

    Yuriy Chorniy а Вас виховали ? З незнайомими людьми на Ви треба звертатися, я Вам не тикаю!!! І про моє виховання не Вам судити!!! Старших я поважаю!!! Але треба мати міру. Дозволили цілий день їздити пільговикам- нехай їздять, але до 17 год, бо потім маса людей добирається з роботи додому!!!!

    Olya Durst reply Olya Durst

    Yuriy Chorniy навідміну від теперішніх пенсіонерів, теперішня молодь пенсії мати не буде!!!! А про пільги я не говорю. І питання не в тому, щоб пільговики не їздили !!! А в тому , що ми зараз оплачуємо вдвічі більше, тому що в необмеженій кількості пільговики їздять , і лише міські пільговики, а бабусі та дідусі з села вже не люди?!!!

    Олександр Дуда reply Olya Durst

    Olya Durst дебільнішого коментаря я ще не бачив...)))

    Yuriy Chorniy reply Olya Durst

    Olya Durst одразу зрозуміло, що батьки не виховали, а школа не навчила. Задумайся над тим, що Ти теж колись будеш пенсіонеркою, а молоді люди такого ж віку, як ти зараз,  будуть тобі розповідати куди і як їхати чи йти. А коли тобі так важко ВЛІСТИ у маршрутку, то спробуй просто в неї зайти. Успіхів!!! І поважай старших.

    Olya Durst reply Olya Durst

    Igor Bachun якщо недалеко , можна пройтися, а якщо далеко - за півгодини доїде. А раніше як їздили, коли постійно платили?!!!  Їздили тоді менше! Коли маршрутка брала лише 3 пільговика, деякі ,навіть, бігли за маршруткою щоб бути першими або чекали на наступну маршрутку. І все  їх тоді влаштовувало, а тепер в маршрутку в кінці робочого дня важко влісти, бо цілий автобус пенсіонерів.

    Igor Bachun reply Olya Durst

    Добирання з пересадкою,це катання,теж??? Чи чекати по-півгодини на зупинці???
  • Анонім

    Вони все для підняття тарифу с.....и продумали ,і за одну ніч переклеїли цінники в маршрутках ,а це говорить про те ,що тариф вже давно знали ,який буде,що мали готові наклейки про тариф ,але ті с.....и собі приговор підписали . Сьогодні ходив ,бродив,шукав по тих точках продажу електроного квитка так ось я ледве найшов точку де ще картки продаються решта вже все розкупили . Значить наклейки на маршрутки з тарифом вони підготувалися ,продумали ,а за достатню кількість електронних квитків болт забили . Нічо я так думаю ажіотаж спаде ,всі перейдуть на ті електронні квитки і вже ті нахабні воділи собі на карман бабло брати не будуть . З часом переоберемо цю наглу банду ,і можливо оберемо кращу владу ,яка подумає про муніципальний транспорт ,і реальні справедливі тарифи.
  • Volodymer P.

    Невже ви, журналісти не можете створити флешмоб - "Виходячи з тролейбуса - продай свій квиток заходящому пасажиру за півціни, 4 грн"
    Розповсюдьте цю ідею, щоб всі знали!
    І ще - варто було б створити і розкрутити групу в App Store і Android - аналог Бла бла кару в межах міста з ціною проїзду 10 грн або менше за 1 пасажира на автомобілі.
  • 777

    тупий народ, якесь дурне сказало таку херню, а решта радіо.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up