Смертельна ДТП на Тернопільщині: водій ВАЗ збив пішохода. Врятувати жінку медикам не вдалося

Смертельна ДТП на Тернопільщині: водій ВАЗ збив пішохода. Врятувати жінку медикам не вдалося

За три дні, з 16 по 18 липня, на дорогах Тернопільщини трапилося п'ять автопригод. Три з них - з летальними наслідками. 

16 липня о 20:01 повідомлення про ДТП в селі Надрічне надійшло на лінію "102" від лікарів екстреної меддопомоги.

 

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, водій автомобіля ВАЗ-2115 збив пішохода, 1934 року народження. За попередньою інформацією, жінка йшла проїжджою частиною дороги і у той момент, як авто наблизилося, вона раптово почала переходити дорогу. Загальмувати водій не встиг. Потерпілу з тілесними ушкодженнями доправили в реанімаційне відділення. Проте врятувати життя жінці медикам не вдалося.

Відео дня

Ще одна авварія з потерплими трапилась 18 липня близько 20:00. Про чергову автопригоду на лінію "102" повідомив невідомий. При виїзді слідчо-оперативної групи з'ясувалося, що житель Підволочищини, рухаючись сільською дорогою на погружчику марки MONITOU, не впорався з керуванням і транспорт перекинувся. Чоловіка з тілесними ушкодженнями доправили в хірургічне відділення.

Двоє неповнолітніх разом з батьками потрапили з тілесними ушкодженнями до лікарні після дорожньо-транспортної пригоди. На трасі Збараж-Підволочиськ о 21:50 водій автомобіля Skoda Octavia виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із зустрічним авто Skoda Fabia. Після удару Octavia  злетіла в кювет та перекинулася.

В результаті ДТП до лікарні доправили кермувальника зі Skoda Octavia та його родину.

У всіх водіїв відібрали зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Автопригоди внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань згідно із статтею 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Триває слідство, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Читайте також: Біля Озерної смертельна ДТП: мотоцикліст зіштовхнувся з фурою. Що відомо?

Два буса зіткнулись лоб у лоб: перед Кам’янками жахлива ДТП. Один з водіїв загинув, ще троє людей в тяжкому стані
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up