Теплохід «Герой Танцоров» на капітальному ремонті

Теплохід «Герой Танцоров» на капітальному ремонті

Наразі Тернопільським ставом курсує лише теплохід «Капітан Парій». Інший теплохід «Герой Танцоров» відремонтують до кінця червня за 700 тис. грн.

 

- Теплоходи ще 60-х років випуску і потребують ремонту технічних оглядів для безпеки перевезення пасажирів, - каже директор КП «Тернопільелектротранс» Андрій Мастюх.  - Окрім того, проводиться їх страхування. Наразі є три причали для теплоходів: «Центр», «Ресторан «Хутір» і «Дальній пляж» — усі вони потребують технічних оглядів для подальшого використання.

Цьогоріч міська рада виділила майже 700 тис. грн на капітальний ремонт теплохода "Герой Танцоров".

Корисне посилання

Актуальні ціни на Aro у Тернополі на Automoto.ua.

В порівнянні з минулим роком, проїзд на тернопільських теплоходах подорожчав. Згідно з рішенням виконкому про підвищення тарифу, повний рейс від причалу до Дальнього пляжу і назад для дорослих становить 25 грн, піврейсу - 15 грн. Для дітей віком від 6-ти до 12-ти років - 10 грн, половина рейсу - 5 грн. Для дітей до 6-ти років проїзд безкоштовний.

Відео дня

Торік вартість прогулянкових поїздок теплоходами була 15 гривень за рейс для однієї особи, 5 гривень за рейс для дітей дошкільного віку.

Необхідність у перегляді діючих тарифів виникла у зв’язку із ростом цін на дизпаливо, мастильні матеріали, проведення ремонтних робіт, зростання мінімальної заробітної плати, пояснюють в "Тернопільелектротрансі". Так, ціни на пальне порівняно з 2014 роком зросли на 18,7%. Також від останнього перегляду розміру тарифу на прогулянкові поїздки теплоходами відбулося збільшення розміру мінімальної заробітної плати на 262%, а саме: із 1218 грн, до
3200 грн, що також збільшило відрахування із заробітної плати.

Цьогоріч сезон теплоходи відкрили на Великдень, 16 квітня.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Кактус

    тре щоб якісь приватники купили якісь суденка, бо ці тільки в музей

    0352 reply Кактус

    чоловіче, то пасажирські перевезення тобі, не можна таке доручати *часнікам*. Часнік може посадити макс. 10 чол, все. Привтаники в тому нулі без палочки, такі, як і ти.

    777 reply Кактус

    Ні, нічого такого якраз навпаки не треба і не можна допускати. Все повинні обслуговувати люди з відповідною кваліфікацією, і краще, коли на балансі держави.
  • Огірок Андрій

    88005553555 reply Огірок Андрій

    305 проект наче (тип "Дунай"). Ходити в нас він би міг (в нас і Титанік помістився б та міг ходити, він за довжиною всього 270 метрів, а озеро в довжину 3 км. і в ширину від 700м. до 1 км 30м.). Глибини і осадка - то таке... кораблі насправді великої осадки не мають, та й глибини нашого озера не маленькі + можна поглибити, якщо на те пішло. Питання лиш у практичності, він не буде завантажений, бо в нас немає кого возити тривалістю пів-години-година, такі теплоходи розраховані на багатоденні круїзи. В нас з наймасштабніших теплоходів ще підійшов би проект типу "ОМ" (хочете оцінити, забийте в пошуку "теплоход ОМ"), він як 2 "Танцорова" по пас.вмістимості.

    88005553555 reply 88005553555

    але все-одно палуби треба переробляти під відкриті, а спальні каюти під загальні салони. Але він хоч естетичний для нашого озера. А ще більший точно ні, як і швидкісні на підводних кригах - на жаль, але на нашому озері з цього немає сенсу.
  • Огірок Андрій

  • Петро Білецький

    за  700 тис. можна яхту купити

    hare reply Петро Білецький

    отакво лиш би ляпнути. Та тих 700 тис може навіть не вистачити для проведення ремонту, треба буде ще виділяти. Нормальна моторна яхта чи новий теплохід подібних розмірів вартує біля 120 000 тис.$

    Петро Білецький reply hare

    Подібних розмірів але не подібної якості. За тис 700 штук, там такий апгрейд можна зробити шо Ппц. А вони я так підозрюю підсмолять, покрасять і вперед.

    88005553555 reply Петро Білецький

    Якість там нормальна, одна простота і класика. Зайвого насправді теж не потрібно (тільки на перший погляд так здається), все потребує обслуговування, і все просте геніальне, це варто пам'ятати. Навіть нікельована огорожа та покриття як в автомобілі потребує такого догляду (полірування), що цим просто ніхто не займатиметься, будьте реалістом. Може ще килими на палуби... теплохід під відкритим небом постійно, щороку фарбується, очищається від старих шарів фарби (іноді проводиться планова підфарбовка) - це найкращий варіант. Палуби і корпус миються, те ж стосується і лавок, заміни деревини, тощо. Просто не треба хотіти чогось космічного з елементарних речей, які є такими, як мають бути, це звичайнісінький теплохід, які є на морях, річках... та всюди, і догляд за ним між середнім і найкращим, взяти прогулянковий укр.флот, то ще треба пошукати в такому стані, як наші, але і враховуючи вартість прогулянок і його експлуатацію (призначення), а також те, що у власності держави.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up