Тернополянин подав петицію про встановлення лежачого поліцейського

Тернополянин подав петицію про встановлення лежачого поліцейського

Петицію "Встановлення лежачого поліцейського по вул. Шашкевича" зареєстрував тернополянин Анатолій Віцемішин

Прохання підтримати петицію, щоб встановити «лежачого поліцейського» на вулиці Шашкевича біля будинку #4 безпосередньо перед пішохідним переходом, йдеться у тексті петиції.

Після ремонту дороги на даній ділянці змінилось ставлення водіїв. А саме в нічний час дуже часто відбуваються перегони, так як це гарний прямий відрізок дороги. Це спричиняє ризик для громадян, які переходять дорогу і також це порушує нічний спокій. До речі, нещодавно якраз на цій ділянці вночі збили пішохода. Також в денну пору частими є аварії на перехресті цьому, адже водії, набираючи швидкість згори від в. Руської, не встигають загальмувати на нерегульованому перехресті перед авто, які виїжджають збоку.

Також є проблема в обмеженій видимості через неправильне паркування, на яке поліція зовсім не реагує. Тому вважаю, що «лежачий поліцейський» допоможе запобігти багатьом дтп та збереже людські життя. Прохання підтримати дану петицію!

Відео дня

Петицію чоловік зареєстрував 19 червня. Наразі вона має 9 голосів підтримки із 300 необхідних.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Вася

    Водятли мають їздити помалу, а не ганяти по місту.
  • Степан

    Слава ОУН-УПА!
  • Андрій

    а може спробуємо наголосити пішоходам, що перед виходом на проїжджу частину пішохід має переконатись що водій його бачить і взмозі зупинити транспортний засіб. А то побачать тролейбус на іншій стороні дороги і вибігає на дорогу. А ще варто перепрограмувати режими роботи світлофорів, при загорянні червоного водіям зелене пішоходам включати через секунд 5 і навпаки, тоді і поліцейські не потрібні. Подивіться які пробки через поліцейських в центрі і на Тарнавського, що доброго ми зробили, зупинили рух по місту і нічого більше. Взаємна культура водія і пішохода збереже нас більше за будь якого поліцейського. будьте розумними і вчіть своїх дітей
  • Coffee Hous Sergio

    а лежача поліцейська є ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up