Тролейбуси не страйкують. У них просто перерва, запевнили у міськраді

Тролейбуси не страйкують. У них просто перерва, запевнили у міськраді
  • У соцмережах люди поширюють інформацію, що більшість тролейбусів кілька хвилин тому заїхали у депо.
  • В міськраді стверджують, що у частини водіїв запланована перерва, після якої виїдуть на лінію, та просять не нагнітати ситуацію.

«По ходу і тролейбуси страйкують, - таке повідомлення кілька хвилин тому з’явилось у групі Тернопільські плітки. - На Тролейбусній вже близько сотні людей чекають. А транспорт проїжджає, трішки зупиниться, подразнить і в Депо».

Для підтвердження цих слів автор повідомлення виставив скрін з «Детранспорт» - системи спостереження за рухом громадського транспорту Online. На картинці й справді чимало тролейбусів скупчені в Депо на вул. Тролейбусній.

Ми намагались підтвердити чи спростувати інформацію у керівника КП «Тернопільелектротранс» Андрія Мастюха. Проте чиновник зараз на транспортній комісії у міськраді – саме щодо вартості проїзду у Тернополі, тому відповісти не може.

Відео дня

Тоді прокоментувати ситуацію із зупинкою тролейбусів у місті ми попросили речника міськради Мар’яну Зварич.

  • Саме цей транспорт, який показано на карті, має перерву, згідно з графіком, - запевнила Мар’яна Зварич. – Усі вийдуть на рейси, щойно перерва закінчиться. Велике прохання до городян: не нагнітати ситуацію. Тролейбуси курсують містом, згідно із графіком.

54 комунальних тролейбуси та 4 автобуси працюють сьогодні на маршрутах Тернополя, запевнила Мар’яна Зварич.

  • Цими днями весь комунальний громадський транспорт Тернополя курсує у повноцінному режимі, аби максимально забезпечити перевезення громадян.  Загалом 54 тролейбуси та 4 автобуси КП «Тернопільелектротранс» працюють сьогодні на міських маршрутах, - каже Мар’яна Зварич.

З приватними перевізниками Тернополя, які не здійснюють перевезення громадським пасажирським транспортом, наразі ведуться перемовини для вирішення транспортних проблем у місті. Саме зараз відбувається засідання постійної комісії з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, на якій присутні й перевізники та депутати міськради. А також керівники профільного управління. Разом намагаються вирішити, як вийти з транспортної кризи, яка утворилась в місті.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Бєльська Галина

    це змова на рівні міської влади
  • Ivan Metrovskii

    ага і на перерву, в депо всі тролейбуси їдуть в рядок, один за одним... класс😂😬
  • Ірина

    Прикро ,що в Тернополі вийшли  тільки пусті обіцянки((((.                                                           До Львова прибули 28 німецьких трамваїв
    Опубліковано 06.11.2018
    Станом на сьогодні, 6 листопада, до Львова доправили 28 трамвайних вагонів із Берліна. Про це повідомляє ЛКП «Львівелектротранс».

    1 вагон перебуває на митниці, а останній 30-й планують отримати наступного понеділка, 12 листопада. Відтак, це буде повна партія, відповідно до договору закупівлі та попередньо узгоджених термінів поставки.

    «Із 28 вагонів, які доправлені до міста, 6 курсують на трамвайному маршруті № 3. Наступного тижня на маршрут вийде ще 2 вагони, тобто курсуватиме вже 8. Загалом, передбачено, що 15 одиниць обслуговуватимуть трамвайний маршрут № 3, а решту курсуватимуть на маршруті № 6 та на маршрутах № 4 і № 5, після їхнього відкриття з ремонту і реконструкції», — розповів начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар.



    Цього року ЛКП «Львівелектротранс» має отримати 30 вживаних німецьких трамвайних вагонів, а ЛК «АТП-1» — 150 нових низькопідлогових автобусів, довжиною 12 м, на умовах фінансового лізингу: 100 автобусів “МАЗ” і 50 — «Електрон». Станом на сьогодні, ЛК «АТП-1» вже отримало 58 “МАЗів”.
  • Галя Кец

    Дійсно в час пік перерва придурки кончені
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up