У маршрутці дитині дверима притиснуло голову (ОНОВЛЕНО)

У маршрутці дитині дверима притиснуло голову (ОНОВЛЕНО)

Така ситуація трапилась з 3-річним сином тернополянки Тетяни Питель у 19-й маршрутці 8 травня. З хлопчиком все гаразд, якщо не враховувати слід від дверей на його голові та переляку. Мама скаржитиметься в управління транспорту.

- Ми сідали в 19-ту маршрутку на зупинці на вулиці Мазепи, - розповідає пані Тетяна. - Це було 8 травня близько 19.20. Коли водій закривав двері, то моя дитина якраз ставала на сходинку і їй притиснуло голову. Люди почали кричати і тоді водій відкрив двері, навіть не звернувши увагу на те, що трапилось. 

Коли жінка вийшла з маршрутки і почала фотографувати реєстраційний знак маршрутки, то водій почав кричати, чому це вона з дитиною в маршрутку заходить повільно. 

- Я йому кажу, як помалу? Люди тільки вийшли і ми відразу зайшли, - продовжує жінка. - Він почав "псіхувати".  Може і пʼяний був. Я сказала, що напишу на нього скаргу , а він так відповів, що та скарга його не лякає. Навіть не вибачився. 

Відео дня

Вдома, коли хлопчик скинув шапку, жінка побачила на голові відбиток від дверей. 

- До лікаря ми не звертались, бо син казав, що його не болить, - каже жінка. - Але був дуже переляканим, цілу ніч майже не спав. Я в шоці, як взагалі таких водіїв можна пускати за кермо. Вони можуть покалічити. Добре, що нічого гіршого не було.

Жінка збиралась написати заяву в управління транспорту, комунікацій та звʼязку, проте ввечері 9 травня повідомила, що передумала. 

Начальник управління Ігор Мединський 10 травня повідомив, що про інцидент знає - дізнався з інтернет-видань. І уже повідомив директора фірми, де працює водій маршрутки, що на перевізника чекає відповідальність.

- Я чекаю пояснення від водія, - говорить пан Мединський. - Але скажу як є - зараз стоїть питання про його звільнення. Я бачив фото дитини, на якому видно, що на голові є слід. Читач коментар мами.  Але, якщо жінка не напише заяви, то і не буде підстави для притягнення водія до відповідальності. 

Як наголошує Ігор Мединський, в подібних ситуаціях пасажирам варто написати заяву на його імʼя в управління транспорту. 

Довідка

Управління транспорту, комунікацій та звʼязку працює за адресою вул. Коперника, 1, 4-й поверх. Контактний телефон 52-15-14.

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Петро Білецький

    А може їм ті дзеркала повідбивати ??? Нахрена вони їм, і так ніколи не дивляться.
  • Anonymous

    (Коли водій закривав двері, то моя дитина якраз ставала на сходинку і їй притиснуло голову) не захищаю водія але дивуюсь мамі чого вона таку малу дитину не взяла на руки перед тим як зайти в автобус, можливо водій міг дитину не помітити
  • Саша Вельд

    Ситуація досить спірна...у даному випадку трьох річній дитині нанесена фізична і моральна травма, були ж пасажири свідки, котрі "почали кричати", чому матуся не викликала на місце події швидку меддопомогу, поліцейського патруля??? чи не компрометує матуся, щоб зірвати відповідну оплату, чи звільнити робоче місце водія.
  • Vasyl Lashyn

    Можливо, більший ефект мала би публікація про те як батько хлопчика прищемив голову водію, аніж коментар Мединського?)

    Ганна Придушана reply Vasyl Lashyn

    ну так не можна. бо це буде незаконно, хоча я згiдна з подiбним поступком. Але батько залишить тодi дитину напiвсиротою - прийдеться посидiти трохи в тюрмi за самоуправство.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up