У міськраді хочуть оприлюднити інформацію про водіїв вантажівок, які їздили через Гаївський міст

У міськраді хочуть оприлюднити інформацію про водіїв вантажівок, які їздили через Гаївський міст
  • Частину Гаївського мосту на ремонт перекрили 2 травня. На іншій частині зробили двосторонній рух лише для транспорту до 3 тонн.
  • Водіїв вантажівок не зупинили ні знаки, ні штрафи, ні висотні обмежувачі до 3,5 метрів. Тепер там встановили обмежувачі висоти до 2,5 метрів.
  • Ще у міській раді хочуть оприлюднити інформацію про водіїв та власників великогабаритного транспорту, які, попри заборону, їздили через Гаївський міст.

Про нові висотні обмежувачі до 2,5 метрів на Гаївсьому мості "20 хвилин" писала у середу, 15 травня. Один із обмежувачів пошкодив бус Mercedes Sprinter незадовго після встановлення. Начальник відділу технагляду ТМР Олег Вітик коментував, що поки водії не навчаться культури на дорозі і не почнуть дотримуватися правил, то нічого не допоможе.

А в четвер, 16 травня, на засіданні виконкому міської ради, знову йшлося про заборону руху великогабаритного транспорту через Гаївський міст. Через міст рух дозволений лише для легкового транспорту. 

- Ми вже приймали рішення щодо перекриття Гаївського мосту, були встановлені обмежувачі висоти до трьох з половиною метрів, - каже начальник управління ЖКГ Олег Соколовський. - Але практика показала, що це неефективно, бо вантажівки все одно проїжджають. А зараз ще почнуться сілько-господарські роботи і транспорту буде ще більше. Оскільки частина мосту вже розібрана, то на мості не можна допускати жодних вібрацій, перевантажень, тому встановили висотні обмежувачі до двох з половиною метрів. 

Відео дня

Міський голова попросив ще зробили протокольне доручення КП "Тернопіль Інтеравіа", забезпечує роботу системи відеоспостереження на автошляхах, вибрати фото номерних знаків великогабаритного транспорту, який проїжджав через аварійний міст, взяти інформацію у МВС про те, кому трнаспорт належить та оприлюднити її.

- Через міст проїжджають тільки наші, місцеві, водії великогабартиного транспорту, всі інші об'їжджають, - додає Сергій Надал. - А місцеві їдуть не зважаючи на знаки чи заборону. 

Виконом - підтримав. Згідно із проектом рішення, ТОВ "Тернопіль Мостобуд" має встановити дорожні знаки згідно схеми організації дорожнього руху, погодженої в департаменті патрульної поліції управління патрульної поліції в Тернопільській області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • тойво

    такі як буси спрінтера то можна пускати.то не фура.
  • Анонім

    А ,що це дасть оприлюднювати інформацію . Треба приняти рішення про штраф не в 250 грн ,а в 10000 грн ,а при повторному порушені значить відбирати водійські права ,і фуру направляти на штафну площадку з подальшим викупом у 250000 грн ось так їх можна навчити ,а всі ці обмежувачі до самої дупи . Поліцаїв треба ставити після знаку обїзд  і з тими воділами розбиратися якого х...... вони не обїжають .Але у нас така поліція безхребетна ,що нічого не можуть вдіяти з тими воділами .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини 14:35 Військовий зробив символічний удар по мʼячу у матчі «Нива» Тернопіль — «Чернігів»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up