У місті облаштували нову тимчасову зупинку «на вимогу» на вул. С.Крушельницької

У місті облаштували нову тимчасову зупинку «на вимогу» на вул. С.Крушельницької

На численні звернення пасажирів, які користуються новим автобусним маршрутом №38, облаштовано нову тимчасову зупинку «на вимогу» на вул. С.Крушельницької. Зупинка влаштована в напрямку від центру - перед перехрестям з вул. Опільського.

Дана зупинка є тимчасовою, оскільки в умовах воєнного стану наразі неможливо зробити капітальні роботи та влаштувати повноцінну зупинку. 

Зупинка автобусів на вул.С.Крушельницької здійснюватиметься у випадку наявності пасажирів на посадковому майданчику, або на вимогу пасажирів які знаходяться в салоні автобуса та мають бажання вийти.

Нагадаємо, що новий автобусний маршрут №38 «Кооперативний коледж – вул. Київська – вул. Лесі Українки» розпочав роботу 11 березня. Він проходить вулицями Руська - Замкова – С. Крушельницької – Збаразька – просп. Злуки – Генерала М. Тарнавського – Київська – 15 квітня – Протасевича – Лесі Українки – Слівенська – просп. С.Бандери – Руська – Замкова з усіма зупинками на шляху проходження. Наразі на автобусному маршруті працюють п’ять одиниць транспорту – це нові низькопідлогові автобуси, які нещодавно прибули у Тернопіль.

Відео дня

Читайте також: Днями на маршрут №2 виїхав ще один низькопідлоговий чеський тролейбус 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up