У реанімацію потрапив пішохід, якого 22 грудня збило авто на Микулинецькій. Поліція шукає свідків ДТП

У реанімацію потрапив пішохід, якого 22 грудня збило авто на Микулинецькій. Поліція шукає свідків ДТП

В аваріях на Тернопільщині 22 грудня постраждали троє пішоходів

У четвер, 22 грудня, працівники поліції на автошляхах Тернополя та області зареєстрували три ДТП з потерпілими. Усі травмовані – це пішоходи.

Про це повідомляє Досьє 102.

В обласному центрі на вулиці Клінічна о 15:30 водій автомобіля Volkswagen Caddy, здійснюючи маневр повороту, на нерегульованому пішохідному переході збив жителя обласного центру, 1954 року народження. Чоловіка доправили до лікарні із забоями.

Відео дня

Ще один пішохід – 20-річний уродженець Івано-Франківщини став жертвою автопригоди, яка трапилася у селі Смиківці. О 17:30 водій автомобіля Peugeot Partner на переході здійснив наїзд на чоловіка. Останньому надавали меддопомогу, але без госпіталізації.

Шукають свідків аварії

Із забоями, травмами та іншими ушкодженнями до реанімаційного відділення потрапив ще один пішохід. Потерпілого на нерегульованому переході на вулиці Микулинецькій в Тернополі збив водій автомобіля Daewoo Nubira.

Працівники поліції розшукують очевидців даної автопригоди. Якщо ви проходили чи проїжджали повз місце, де трапилася автопригода або бачили сам момент нещастя, зателефонуйте за вказаними телефонами та повідомте деталі. Анонімність гарантується.
Телефони: (067)351-38-37, (096)197-68-38 або на лінію 102.

У всіх водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство.

— Кожен пішохід повинен бути впевнений, що водій знає і дотримується всіх правил дорожнього руху і пропустить його на переході, а кожен водій повинен розраховувати на те, що ніхто з пішоходів, які переходять дорогу, не створять для водія аварію, — зазначають у поліції.

Довідка

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в аварії на Кременеччині постраждав пішохід.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Valentyna Valentyna

    Мені інше водії кажуть.Чому пішоходи летять під колеса,коли нема світла,коли на дорогах слизько ,без світовідбиваючих стрічок та ще винують водіїв.Багато пішоходів в темному одязі і їх вечером без освітлення не видно.нема що мудрувати....що одна сторона,що інша мають дотримуватися правил,бути обережними.а пішоходи принаймі нехай хоч ліхтарики включать телефонні,як переходять дорогу.
  • Petro Skarzhynskyi

    Більшість пішохідних вечором неосвітлені через відключення електроенергії, світлофори теж не працюють. Наслідком цього є більша кількість ДТП.
    Правда владі насрати на людські життя, бо до цього часу можна було перевести світлофори і освітлення на сонячну енергію з накопичувачами, як на багатьох дорогах Європи...

    Василь Іванищук reply Petro Skarzhynskyi

    Petro Skarzhynskyi молодець що усвідомлюєш💪

    Petro Skarzhynskyi reply Petro Skarzhynskyi

    Василь Іванищук я усвідомлюю, що в нас війна і чому немає світла. Правда це не мішає міняти бордюри і "рекунструювати" дальній пляж. А за світлофори і освітлення, я написав у контексті статті і це дійсно допомогло б врятувати не одне життя тут. Це могло б полегшити життя людям, які в тилу працюють на перемогу України. І не треба шукати зради в коментарі, який є актуальним в такий нелегкий для країни час

    Василь Іванищук reply Petro Skarzhynskyi

    Petro Skarzhynskyi Я думаю якщо би ти був в окопі, десь там на околицях Бахмута, ти б по іншому говорив про електрику, і світлофори. Тому, в такий час, коли світлофори не працюють,  ти будь пильним! І дякуй  хлопцям які там роблять все можливе щоб ти був біля сім'ї!! У нас Війна, і воєнний стан в Україні. І причину тому що немає освітлення ти маєш усвідомити. ..  ... Жаль шо того ви не розумієте.... Будь пильним на дорозі, і не шукай винних у владі...
  • Nadiia Vovk

    Пішоходи!Перечекайте  КРАЩЕ  ,БО МАШИНУ  не так легко зупинити ,якщо і дороги не посипані...
  • Ірина Зеньо

    А що роблять наші патрульні??? Тільки і можуть, що стояти біля «Околиці» і ловити порушників, коли включений світлофор??? Нехай патрулюють, коли світла нема, коли реально неможливо перейти Микулинецьку без світлофора навіть на пішоходному переході!

keyboard_arrow_up