У Смиківцях аварія. Авто Infiniti на закордонних номерах побите, водій загинув (ОНОВЛЕНЕ)

У Смиківцях аварія. Авто Infiniti на закордонних номерах побите, водій загинув  (ОНОВЛЕНЕ)
  • Про аварію в смт.Смиківці редакцію повідомили читачі. Про потерпілих наразі інформації немає. 
  • У напрямку аварії, за словами тернополян, помчало дві швидких. 

- На дорозі у Смиківцях в напрямку Великих Бірок - серйозна ДТП. Одна із машин побита вщент, - каже тернополянка Валерія. - На трасі серйозно ускладнено рух.

За словами читачів, аварія трапилась приблизно о 21.00-21.30. Розтрощена автівка марки Infiniti із номерами із США. Про потерпілих невідомо.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

- Машина побита дуже сильно, повсюди уламки фар та скла, - каже тернополянка.

Неподалік і інша побита машина - ймовірно, марки Hyundai I30,

За інформацією прес служби управління патрульної поліції в Тернопільській обласі, близько 21:20 години на дорозі М-12 (поблизу Смиківців) трапилась ДТП з травмованими за участі авто Hyundai та авто Infiniti.

Водій автомобіля Infiniti від отриманих травм загинув на місці події.  

За інформацією ГУНП в Тернопільській області,  Водій автомобіля Infiniti, зіткнувшись з Hyundai I30, втратив контроль над авто та врізався в кам'яну огорожу місцевого храму. Водій Infiniti від отриманих травм помер дорогою до лікарні.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (41)
  • Міша Монько

    Бетмен
  • Ігор Ігорович

    Панове, які Ви злі....
    Хай з Богом спочиває.
  • VITALYA F

    Варто переглчнути ось це: https://www.youtube.com/watch?v=nXcSGISd03o&app=desktop

  • Nazar Brus

    Горе в сім'ї і не важливо по яких причинах це сталося, не порушуйте правил і будете обережні бо як не ви то хтось Тай порушить.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up