У Смиківцях на пішохідному переході збили жінку

У Смиківцях на пішохідному переході збили жінку
  • Потерпілу забрала «швидка». Вона без свідомості, тому ніяких даних про неї поки немає.
  • Водій залишався на місці пригоди. За попередніми даними, він тверезий.

У Смиківцях – в районі пішохідного переходу, неподалік церкви, - ДТП.  Про це редакцію повідомив наш читач Олексій.

- Щойно проїжджав там на таксі, а звідти від’їжджала «швидка», - розповів телефоном пан Олексій. – Певно, знову когось збили. Там часто стаються аварії.  

Корисне посилання

Актуальні пропозиції купити Opel Omega від 4200$ на Automoto.ua.

Автомобіль «Опель Омега» збив жінку-пішохода на переході, підтвердив начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета. Аварія трапилась близько 18.05.  

Відео дня

- Що з потерпілою – поки невідомо, - каже Сергій Крета. – Її забрала «швидка». Чи це місцева мешканка, чи приїжджа, а також якого вона віку – також поки не знаємо. З’ясувати не вдалось, бо жінка була без свідомості. Водій залишався на місці. Наразі його повезли на медосвідчення, аби визначити, чи не перебував у стані алкогольного сп’яніння. За попередніми даними, він тверезий.

На цій ділянці дороги часто трапляються аварії, підтвердили у поліції. Пішохідний перехід, де сьогодні сталась аварія, - освітлений. Але водій пояснював поліцейським, що світла було недостатньо, аби побачити людину на дорозі. Крім того, його засліпили фари зустрічного транспорту.

На місці події працює слідчо-оперативна група тернопільського відділення поліції.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Ирина Дуда

    Шкода звичайно що загинула людина.Я теж часто там перходжу дорогу.Вражає безпечність пішоходів.Вони вважають що якщо ти на переході значить сміло можеш кидатись під машину.Завжди потрібно переходити при відсутності машин,адже водій в темноті часто може не побачити людину,особиво коли його засліплять фари зустрічної машини.
  • Natalia Skrypets

    Щось відомо про стан жінки? Чи хнайдено хто вона?

    Маша Пасимок reply Natalia Skrypets

    Вона померла в реанімації сьогодні поховали мені жалко її я її любила цеж моя рідна тьотя...Хай буде їй пухом земля..
  • Ігор

    Це просто смішно, коли називають такі переходи ОСВІТЛЕНИМИ!!! Понаставляли ламп, які освітлюють хіба стовпи, на яких вісять лампи, а за 2 метри вже нічого не видно. А коли ще йде зустрічний транспорт... Економимо, завдяки людського життя...

    Петро Білецький reply Ігор

    Треба було дивитись куда їдеш. Знаки для кого ??
  • Андрій

    ось так виглядав цей ОСВІТЛЕНИЙ перехід за 30 секунд після цього нещасного випадку  https://www.facebook.com/100000691752931/videos/1736549379711437/

    Іван Миськів reply Андрій

    Справді пан Тарас правий, допоможіть водію. Надайте це відео водію Опеля. Можливо це йому допоможе.

    Тарас reply Андрій

    Якби Ви надали це відео водію Опеля, впевнений що він був би Вам вдячним. Це може допомогти і йому і його адвокату в подальшому аби справу розслідували більш неупереджено.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up