У Тернополі автобус насмерть збив жінку

У Тернополі автобус насмерть збив жінку

За минулі вихідні в Тернополі та області сталося п'ять автопригод з травмованими та загиблими. 

П'ять автопригод за минулі вихідні внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань працівники поліції, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

15 червня на Підволочиському шосе не розминулися TOYOTA Prado та велосипедист. З місця ДТП бригада швидкої із закритою черепно-мозковою травмою, струсом, забоями та гематомами до лікарні госпіталізувала жителя Тернополя, 1992 року народження.

За попередніми даними, близько 16:00, велосипедист, рухаючись в напрямку Хмельницького, не дотримався дистанції та в'їхав у задню частину іномарки. В результаті падіння з двоколісника чоловік отримав тілесні ушкодження. В водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.  

Відео дня

Аварія з смертельним наслідком трапилася і в Тернополі. У неділю, 16 червня, автобус збив пішохода. 73-річна жінка померла на місці події.

За попередньою інформацією, потерпіла, переходила проїжджу частину дороги у невстановленому місці. Хоча за кілька метрів від нещастя був нерегульований пішохідний перехід. Що сталося насправді і хто порушив правила, встановить слідчо-оперативна група.

Із закритою черепно-мозковою травмою, струсом, забоями та в стані алкогольного сп'яніння в приймальне відділення Кременецької лікарні госпіталізували жителя села Кімната. За словами чоловіка, травми він отримав в результаті падіння зі скутера.

Ще одна аварія трапилася в селі Іванівка Теребовлянського району. Біля школи водій автомобіля Mitsubishi Outlander збив 14-річну дівчинку. Остання йшла узбіччям проїжджої частини дороги. У неповнолітньої забої та струс. Її госпіталізували в хірургічне відділення.

Із ушкодженнями голови, тіла, рук та ніг, а також із травмою селезінки до Теребовлянської лікарні звернувся житель райцентру, 2000 року народження. Як стало відомо, травми він отримав в результаті автопригоди. 17 червня він, керуючи автомобілем Peugeot 19, на польовій дорозі між Теребовлею та селом Іванівка, не впорався з керуванням, його авто перекинулося. Чоловіка госпіталізували в хірургічне відділення.

Загалом 108 дорожньо-транспортних пригод зареєстрували правоохоронці на дорогах Тернополя та області за 17 днів червня. У двадцяти семи постраждали люди. Аварії завершилися летально для трьох осіб, а 35 людей з травмами доправили до лікарні.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 млн грн 09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина Від читача 10:01 Набір до патрульної поліції Тернопільської області триває 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up