У Тернополі на "Алясці" трагічно загинув чоловік

Днями поховали 29-річного Дениса, який загинув на вулиці Симоненка. Криміналу у смерті чоловіка правоохоронці не знайшли.

Він, за словами міліціонерів, пішов із життя через необережність. Денис проживав на вулиці Симоненка разом із батьками. Чоловік був двічі одруженим, проте особисте життя не складалось. У трагічний вечір Денис завітав у гості до сусідки. З нею вони випивали.

Чоловік хотів пригостити жінку шампанським. Ввечері Денис пішов у найближчий магазин за алкоголем. Але до жінки його так і не доніс,- розповідає співробітник відділу зв'язків із громадськістю обласної міліції Сергій Крета. - Дениса знайшли мертвим біля під'їзду. Поряд - розбита пляшка шампанського.

Експерти-криміналісти встановили, що смерть наступила внаслідок падіння та травми голови, продовжує пан Крета.

Відео дня
За інформацією правоохоронців, чоловік був конфліктною людиною. Він не соромився застосовувати силу й до батьків. Тому правоохоронці нерідко приходили до нього.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (22)
  • Anonymous

    У мене таке враження, що в Тернополі більша половина дебілів, яка живе емоціями і хоче бачити все у своїх красках і сприймати реальність так як їм підходить. Ніхто його не вбивав!!!!!!!!!!! Хто він такий????????? Чи не забагато ризику із-за ??????????
  • Anonymous

    а Дениса і його сім*ю шкода,дійсно шкода! бо таке горе в сім*ю прийшло!! дійсно НЕЛЮДИ!!!!!
  • Anonymous

    шкула писав цю статтю після пивбарів на алясці
  • Anonymous

    Йому дали закритою бутилкою шампанського по голові. І пролежав він в нейрохірургії обласної лікарні 2 тижні, і помер він в лікарні, а не в підїзді.... Не брешіть і не пишіть всяку херню, провірте дані тоді можна буде про щось поговорити.

    Anonymous reply Anonymous

    Автор статті - даун!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Як Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up