У Тернополі оштрафували водіїв маршруток, які не видавали квитки пасажирам

У Тернополі оштрафували  водіїв  маршруток, які не видавали квитки пасажирам

Спеціалісти Держпродспоживслужби перевірили водіїв тернопільських маршруток та виявили ряд порушень. Трьох водіїв притягнуто до адміністративної відповідальності.

Під час проведення перевірки спеціалістами Управління захисту споживачів встановлено порушення підпункту 16 пункту 147 та підпункту 1, 3 пункту 149 Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 18 лютого 1997р. №176, а саме: водії маршрутних автобусів №13 та №17 не продавали квитки пасажирам до початку руху автобуса, починали рух до повного зачинення дверей та розмовляли під час руху автобуса.

Перевірка проводилась з 31.01.2020р. по 12.02.2020р.

 За результатом перевірки водіїв вищезазначених маршрутних автобусів притягнуто до адміністративної відповідальності. З метою недопущення порушень, виявлених під час здійснення заходу суб’єкту господарювання видано припис.   

У період з 11.02.2020р. по 12.02.2020 року спеціалістами цього ж управління було проведено позаплановий захід у ФОП Несторяка М.П. м.Тернопіль, за зверненням споживача щодо відмови у видачі квитка на проїзд водієм маршрутного автобуса №25.

Відео дня

 За результатами перевірки встановлено порушення підпункту 16 пункту 147  вищезазначених Правил, а саме: водій маршрутного автобуса  №25 не продав  квитки пасажирам до початку руху автобуса. Водія вищезазначеного маршрутного автобуса притягнуто до адміністративної відповідальності.

 Суб’єкту господарювання рекомендовано провести інструктаж з водіями щодо недопущення порушень вищезазначених Правил.

Опитування

А вам водій завжди видає квиток?

Нові автобуси

Нагадаємо, в суботу, 29 лютого у Тернопіль прибули десять нових автобусів МАЗ, які придбали у лізинг.
20 нових низькопідлогових автобусів МАЗ "206" Тернопіль придбав у лізинг за 2 млн євро, 10 з яких уже прибули у Файне місто. Віддаватимуть кошти банкові в строк до 13-ти років. Детальніше про це читайте тут

 

Немає водіїв для нового транспорту.

  На які саме маршрути виїдуть нові автобуси наразі невідомо. Вирішувати це будуть на конкурсній основі.  Андрій Мастюх каже, що зараз підприємство шукає водіїв для нових автобусів.

  - Ми обіцяємо повний соціальний пакет, сто відсотково легалізовану працю, повну відпустку і високу заробітну плату, - продовжує пан Мастюх.

- За січень- лютий зарплата у водіїв становила 14-15 тисяч гривень. Це злежить від відпрацьованих годин та інших складових, але в цих межах. 
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (47)
  • марія

    Лариса Іванівна вивчи правопис а тоді комусь виготовляй карту поляка  бо тиж відносишся до тоі самоі тупоі націі що не напише слова без помилок
  • марія

    Лариса Іванівна вивчи правопис а тоді комусь виготовляй карту поляка  бо тиж відносишся до тоі самоі тупоі націі що не напише слова без помилок
  • Любов Береза

    На 13 маршруті не дають навіть при нагадуванні - водії вдають, що глухі
  • Юля Костюк

    Недавно їхала у 22 маршрутці, попросила квиток, на що шофер відповів - "ти бачиш тут кондуктора? Кондуктор має давати квитки а не я"  але все ж таки після 2хв "діалогу" з шофером він дав квиток пом'ятий, обірваний...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up