Укрзалізниця тимчасово скасовує посадку на станції Тернопіль та продаж квитків

Укрзалізниця тимчасово скасовує посадку на станції Тернопіль та продаж квитків

За рішенням Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій* Укрзалізниця з 00:01 28 вересня 2020 року тимчасово скасовує посадку на станції Тернопіль (дозволена лише висадка пасажирів).

Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці. Також повідомляється, що до та зі станції Тернопіль не продаватимуться квитки на такі поїзди:

№ 12/11 Одеса — Львів;

№ 21/22 Харків —Трускавець;

Відео дня

№ 41/42 Дніпро —Трускавець;

№ 49/50 Київ — Трускавець;

№ 81/82 Київ — Ужгород;

№ 86/85 Львів — Новоолексіївка;

№ 108/107 Одеса — Ужгород;

№ 110/109 Львів — Херсон;

№ 136/135 Снятин — Одеса — Чернівці;

№ 715/716 Київ — Львів.

У разі відмови пасажира від поїздки до відправлення поїзда та не пізніше 1 години після його відправлення зі станції, зазначеної у проїзному документі, повернення платежів за такі проїзні документи проводиться в повному обсязі в пунктах продажу або онлайн в особистому кабінеті користувача.

Нагадаємо, з 28 вересня Тернопіль та Бережани будуть в "червоній" зоні карантину. А у «червоній» зоні забороняється: посадка пасажирів у транспорт приміського, міжміського, внутрішньообласного та міжобласного сполучення (висадка можлива).

*Відповідно до рішення Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій №33 від 24.09.2020 року.

Читайте також На Тернопільщині оновили рівні епіднебезпеки: про які обмеження треба знати?
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Володя Древніцький

    Пропоную розібрати ,рейси і здати на металобрухт
  • Ольга Старик

    Як вже набрид цей цирк.

    ID -19 (ідентифікація людей) reply Ольга Старик

    Цирк продовжується - терпіли терплять.
  • Tayisa Bubenko

    А чи не хоче українська залізниця ввести строгий контроль за дотриманням вимог???? Більшість без масок! Провідники зауважень не роблять!
  • Tayisa Bubenko

    А сенс? Всі приватні автобуси їздять в усі кутки України. Без проблем Ви доїдете до першої станції поза червоною зоною, де без проблем сідаєте в потяг, де більшість без масок,  і їдете прямісінько до пункту призначення!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up