На кількох ділянках вулиці Руська змінили схему руху транспорту (ОНОВЛЕНЕ)

На кількох ділянках вулиці Руська змінили схему руху транспорту (ОНОВЛЕНЕ)
  • Відтепер для руху транспорту на частині вул. Руська є три смуги.
  • Про зміни свідчить жовта (експериментальна) розмітка

Про нову розмітку на вул. Руська у Тернополі повідомляє на своїй сторінці у соцмережі міський голова Сергій Надал.

- УВАГА! НА ВУЛ. РУСЬКІЙ ЗМІНИЛИ СХЕМУ ОРГАНІЗАЦІЇ ДОРОЖНЬОГО РУХУ, - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Відтепер три смуги для руху транспорту буде на вул. Руська від перехрестя вул. Гоголя – вул. Б. Хмельницького до бульвару Т. Шевченка. Там уже нанесли розмітку, але поки що експериментальну (жовтого кольору). У сторону центру міста – смуг дві, у зворотньому напрямку – одна.

Заборонний знак, який був на вул. Руській (біля «Бурячка») зняли і, наразі, транспорт може проїжджати центральною частиною міста. У зворотньому напрямку (біля «Універмагу») встановлений заборонний знак, який дає право проїзду тільки громадському транспорту та службам таксі. З 22:00 до 6:00 ранку вул. Руська відкрита повністю.

Про інші зміни руху транспорту на Руській повідомляє і патрульна поліція Тернополя.

- На ділянці дороги від ТНВК "Школа-ліцей №6 ім. Назарія Яремчука" до перехрестя вулиць Замкової та М. Шашкевича організовано та розміщено додаткову смугу для руху транспорту з відповідною дорожньою розміткою, що дозволяє водіям здійснювати рух з крайньої лівої смуги прямо та ліворуч, - йдеться у повідомленні патрульних. - Стежте за зміною в дорожній обстановці та будьте максимально уважними за кермом.

Читайте також Уже три смуги: на перехресті Злуки-15 Квітня-Купчинського змінили схему дорожнього руху (ФОТО)

На перехресті вул. Оболоня і Митрополита Шептицького змінили схему дорожнього руху

У Тернополі оновлять схеми дорожнього руху на найбільших перехрестях: де саме будуть зміни?

А ви вже їхали за новою схемою руху? Як вам такі зміни? - пишіть свою думку в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Teren Teren

    Та ви хоч 10 смуг ідіоти малюйте - дорога від того ширшою не стане! Проїзхжу частину потрібно розширити, облаштувати ще проїзди через місто, але ж все скоти забудували! Мало того, існуючі дороги придурки звужують, щоб бруківочки більше вкласти, ще одну будку поставити або над дорогою щось забудувати.

    Надал, дай вже нарешті спокій місту, вступись нахер.

    Cаша reply Teren Teren

    100% згідний з Вами! Замість будівництва нових генделиків на зупинках громадського транспорту (типу Бахус) чи при дорозі, потріюно думати про розширення проїздної частини! Надал, на минулих виборах обіцяв БЕЗКОШТОВНУ, ПІДЗЕМНУ парковку в центрі міста, інвестор мав збудувати будинок та збудувати парковку, знайшли інвестора, будино збудував, а от про парковку ЗАБУВ !!!! Надала, з його бруківкою та бувіництвом усюди де можна потрібно гнати під три чорти!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачать з різних мікрорайонів міста. «20 хвилин» дізнаються подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up