Винуватцем аварії на Руській слідчі назвали водія «швидкої»

Винуватцем аварії на Руській слідчі назвали водія «швидкої»
  • Водію повідомлено про підозру. Відносно нього складено обвинувальний акт, який скеровано до суду.
  • Водію загрожує штраф від 3400 до 8500 грн, або виправні роботи, або арешт. Можуть позбавити і прав керування.

Винуватцем ДТП, де зіткнулись «Мерседес» зі «швидкою», є таки водій останньої.

Такий висновок зробили слідчі.

Корисне посилання

Актуальні ціни на ВИС у Тернополі на Automoto.ua.

  • Водію «швидкої» повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 КК України, - каже начальник відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту Богдан Шуляр. – 30 червня у кримінальному провадженні складено відносно нього обвинувальний акт, який скеровано для розгляду до Тернопільського міськрайонного суду.

Водію загрожує штраф від 3400 до 8500 грн, або виправні роботи строком до 2-х років, або арешт на строк до 6 місяців або обмеження волі на строк до 3х років з позбавленням права керувати транспортними засобами до 3х років або без такого.

Відео дня

Нагадаємо, аварія на Руській трапилася 14 травня близько шостої ранку - На Руській аварія: п'ятеро потерпілих. "Мерседес" зіткнувся зі "швидкою".
- Проведено комплексну комп’ютерно-автотехнічну експертизу, яка встановила, що автомобіль «Mercedes Benz Е320» до зіткнення рухався зі швидкістю 47 км/год, а  «Peugeot Boxer»(«швидка» - прим. авт.) - 63 км/год, - каже Богдан Шуляр. - При умові руху автомобілів із вказаними швидкостями, враховуючи обмежену видимість за рахунок будинків і т.д., а також вимкненої в швидкій сирені, що підтверджено показами очевидців, водій автомобіля «Mercedes» не мав технічної можливості запобігти зіткненню.

Подробиці ДТП на Руській: «швидка» їхала до призовника, який випав з 5-го поверху
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (18)
  • Діонісій

    реально, водій швидкої винен, їхав без сирени, то по камерах видно. маячки включились після контакту авто.
  • Демьян

    певний час бачив як водії  швидких навіть з усією "дискотекою" пригальмовували на перехрестях для оцінки ситуації.Але цього тижня карета  ледь не проїхала мені по ногах на повороті перед автовокзалом,де в дворі котєльня.Переді мною було щире зелене,але він без будь яких  сигналів тупо собі проїхав   усміхнено розмовляючи з дівчатками в халатах поряд,добре що я встиг ногу з дороги прибрати  (((

    Yaroslav Sobchuk reply Демьян

    а ти напевне глухий був, що десь їде швидка. валю бо мені треба. то чого жалієшся.

    Демьян reply Yaroslav Sobchuk

    прочитайте уважно уважно викладене-швидка рухалася "без будь-яких сигналів" що означає що не були вімкнені  ні сирени,ні мигалки ні навіть елементарний поворотнік ( а без спецсигналів то тєлєга тєлєгою і її водій рулює як усі інші участники дорожнього руху !

    Nick Stan reply Демьян

    Та навіть і з увімкненими сиренами і мигалками, водій швидкої повинен переконатися в безпечності проїзду перехрестя на червоне світло

    Anonymous reply Yaroslav Sobchuk

    Придурку, він не глухий, він переходив вулицю по пішохідному переходу на зелене світло світлофора, а дебілкуватий водій швидкої мав ввімкнути мозок, перш за все, і дивитись, куди їде.

    Як і тоді, на Руській. І це, до речі, згідно ПДР. І, в першу чергу, він має то робити, щоб ДОЇХАТИ до хворого, а не створити чергове ДТП
  • Piter Savka

    Цього можна було очікувати. В нас Тернопіль то таке село де ше всьо рішають звязки. А в чому винен водій швидкої ??  Як вони обгрунтували це рішення ??

    Yaroslav Sobchuk reply Piter Savka

    село не село, а швидку пропускати потрібно. ось тобі ситуація- швидка летить до твоєї мами і її непропускають, як будеш тут терендіти?

    Зеленый человек reply Yaroslav Sobchuk

    Довен, передивись відео, і якщо ти вважаєш водія швидкої правим, то в мене для тебе погані новини - пасти тобі ягнят за селом до пенсії..

    Piter Savka reply Зеленый человек

    Ну ну і шо там на відео ??

    Anonymous reply Piter Savka

    Спочатку розберись в ситуації, а потім думай що пишеш. Зв'язки тут ні до чого. Водій швидкої винен.

    Село тут Ти.

    Nick Stan reply Piter Savka

    Читай Правила дорожнього руху

    Yaroslav Sobchuk reply Nick Stan

    це ви кому, дядьку?

    Nick Stan reply Yaroslav Sobchuk

    А ви мабуть Piter Savka? Який забув пекреключити свій профіль?

    Yaroslav Sobchuk reply Nick Stan

    сам переключись із коноплі на герич.

    Nick Stan reply Yaroslav Sobchuk

    Це Ми до Piter Savka

    Piter Savka reply Nick Stan

    Читав правила. Там пише шо водій мерса неправий апріорі. Бо їхав в 6 год. в неділю зранку, а значить після суботньої пянки, їду як хочу не дивлюсь по сторонах

    Yaroslav Sobchuk reply Nick Stan

    з малолітками про щось пиздіти, що гроші викидувать на вітер. бан
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up