Водій 19 маршрутки відмовився везти пасажирів без готівки. Бо не працював валідатор

Водій 19 маршрутки відмовився везти пасажирів без готівки. Бо не працював валідатор
  • Що це за заява: хто не має готівки – виходимо, - обурюються читачка, яка повідомила редакцію про інцидент.
  • Перевізник, посилаючись на слова водія, стверджує, що він нікого не виганяв. І проблеми з валідатором були цілий день, через що неодноразово викликали фахівців «Системного зв’язку».

Водій, у маршрутці якого не працював валідатор, «попросив» пасажирів, що не мали при собі готівки, - на вихід.

Про це редакцію повідомили очевидці інциденту тернополянка Анна та Анастасія.

Відео дня

Я була шокована, бо це вечір, сніг по коліно, а дітей фактично вигнали з автобуса, бо не мали паперових грошей, - каже пані Анастасія. – Я сама мама 11-річної школярки. І одразу уявила: а якби мою дитину вигнали ввечері, на вулиці мороз і снігопад… Я ж знаю, що як вона десь їде, не бере готівку. Бо на електронному квитку має достатньо коштів.

Дві колеги – Анна та Анастасія близько 19 год 17 грудня сіла в 19-ий біля «Маяка». Жінкам ще вдалось розрахуватись і отримати квиток з валідатора. Коли маршрутка доїхала до Центру, там на зупинці було дуже багато людей.

  • Біля Кооперативного технікуму діти сідали, молодь, - розповіла пані Анастасія. – Водій видає, мовляв, валідатор не запускається. Хто має готівку – платимо і заходимо. Хто не має – на вихід. Я на власні очі бачила, що діти виходять. В сніг, в мороз, в ніч.

Жінка обурюється, адже на місці тих юних пасажирів могла бути її донька. Чи молодші діти. Як так можна?

  • Мої слова може підтвердити весь салон, - каже тернополянка. – Аби люди без готівки часом не зайшли до салону – водій задні двері швидко зачинив. Розумію, що тут, скоріш за все, спрацював людський фактор. Але чи правомірно водій відмовив в проїзді, коли саме в його транспорті були технічні поломки валідатора?

Коментар

Андрій НАМАКА, директор «МЕНС-авто»:

  • Ми зобов’язані забезпечити рух транспорту, навіть при поламках валідатора. Бо  з’їзд з лінії буде означати зрив маршруту. Валідатор справді в цій маршрутці 17 грудня не працював. Ми викликали двічі фахівців підприємства, яке здійснює обслуговування безконтактної системи оплати. Проте після 1 разу ремонт не відбувся. Замінили валідатор, але і той не працював. Викликали вдруге і полагодили все аж після 19.00.

Водій не має права відмовити в проїзді, проте пасажир зобов’язаний розрахуватись. Водій стверджує , що нікому не відмовляв в проїзді. Просто просив розрахуватись готівкою, бо валідатор не зчитує дані. За цим фактом буде проведено службове розслідування. Також вкотре проведемо інструктаж для всіх водіїв нашого підприємства та вкажемо їм на припустимість таких дій. Якщо таке й справді відбулось, - я, як керівник підприємства, приношу свої вибачення пасажирам. І обіцяю розібратись в ситуації.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (25)
  • Комаринський

    Ніхто не буде розбиратись бо ніхто нікого не поважає. То така нація.
  • ternovo

    У Тернополі живуть переважно лохи, які називаються лохоляни. Тому проїзд у громадському транспорті має коштувати як у Європі приблизно 30 грн чи 1 євро, про що радісно повідомили місцеві злодії на кшталт всяких там мединських та надалів. Це при тому, що мінімальна зарплата близько всього лише 100 євро. А те, що ті маршрутки більше схожі на "скотовозки", вони з"їжджають з маршруту коли їм заманеться, зупинки не прибрані від снігу, то це є повна "європа", яка вже наступила у файному місті. Чому в Івано-Франківську, Хмельницькому та інших подібних за розмірами містах проїзд у громадському транспорті вартує 3-5 грн., а у Тернополі 5-7грн.? ВІдповідь очевидна, тут більше лохів живе, тому й ціна вища. А про якість вже можна мовчати. Тернопіль що унікальний. Та ні. Тут унікальні місцеві злодії, що керують містом. З наступаючими Різдвяними та Новорічними святами, лохоляни!
  • Галина Золота

    Я їхала цим автобусом, він брав готівку, хто давав карточки він повертав, казав, що не працює валідатор, але нікого не виганяв  і постійно говорив по телефону, щоб поремонтувати валідатор, і від збаразької казав, щоб люди сідали в 19ку, що йде позаду.
  • Татьяна Куба

    поліцію викликати не пробували
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up